Kuchařová to netají:
"Vždycky jsem byla ambiciózní dívka!"

11.09.2009 | Revue

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) je od loňského roku prezidentkou soutěže Miss ČR.

Letos poprvé 24. října zasedne spolu s poslední vítězkou Zuzanou Jandovou a ředitelem soutěže Jiřím Adamcem v porotě. A už se na novou funkci moc těší! 

"Od t doby, co jsem se stala prezidentkou soutěže, se u mě prakticky nic nezměnilo. Akorát mám teď o to méně času," svěřila se Kuchařová.
Kromě dohlížení nad organizací Miss ČR totiž musí najít čas na modeling, nadaci i na studium na Vysoké škole veřejné správy a mezinárodních vztahů.

"Je to vcelku hodně náročné, ale Miss ČR je pro mě srdeční záležitost a nabídka dělat prezidentku se prostě nedala odmítnout," tvrdí Taťána.

Je ale šťastná, že se může podílet na vybírání a selekci nových dívek.
"Doufám, že mezi nimi objevím novou Miss World," přeje si.

Letos to budou přesně tři roky, kdy sama absolvovala soutěž Miss ČR. Na zahradní party v hotelu Kempinski, kde bylo oficiálně představeno všech dvanáct nových finalistek Miss ČR 2009, prozradila, že je ráda, že už to má všechno za sebou.
"Pamatuji si, že jsem na jejich místě byla hodně nervózní. Vždycky jsem byla ambiciózní dívka a všechno jsem dost prožívala. Zároveň jsem ale vždycky věděla, co chci a za čím si jdu," říká přítelkyně pražského radního Milana Richtera.

"Teď, v této roli, je pro mě všechno příjemnější prožívat. Holkám vůbec nezávidím," říká Kuchařová.
Letošní 21. ročník soutěže bude poprvé charitativní. Veškerý výtěžek bude věnován na konkrétní pomoc dětem, mimo jiné i na nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.