Křížková překonala rakovinu, teď ji čeká těžká operace!

24.08.2009 | Revue

Muzikálová zpěvačka Hanka Křížková (50) si užívá léta, diety hodila za hlavu.

S tím, že její postava už zůstane navždy plnoštíhlá, se definitivně smířila. Její váha i pracovní nasazení ale přispěly k tomu, že má vážné potíže s kolenem.

Za pár dnů se chystá stále optimisticky naladěná zpěvačka na operaci.
"Mám sice trochu strach, ale už před čtrnácti lety jsem měla podobné potíže, mám totiž problémy s vazy. Tehdy to dobře dopadlo, takže doufám, že i tentokrát vše proběhne bez potíží," svěřuje se zpěvačka.
Je optimistka, a tak doufá, že od října zase bude tančit a zpívat na jevišti.

Křížková, která díky včasné diagnóze překonala rakovinu, byla na začátku prázdnin s onkologicky nemocnými dětmi. Je pro ně živoucím příkladem, že nad touto zákeřnou nemocí lze vyhrát.
"Vůbec to pro mě není otravný pobyt. I když děti někdy zlobí. Pokud mě budou chtít, budu s nimi každý rok jezdit," říká se smíchem.

Zpěvačka si pak ještě odskočila na pár dnů do Egypta. Teď tráví volno střídavě u svých přátel v jižních Čechách a v Beskydách.
"Miluji grilované masíčko, takže si děláme různé speciality, občas vyrazíme na houby, nebo k rybníkům. Užívám si ještě volna, než půjdu pod kudlu," prozrazuje Hanka svůj prázdninový program.

"Plavání mám nesmírně ráda, plavky volím už řadu let zásadně vcelku. I když koupání bez plavek nemá chybu, já se nuda plážím se zásadně vyhýbám. To už pro mě není," dodává. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.