Kristelová se přiznala:
"Chystám velkolepou svatbu, budu mít zlaté vlasy!"

23.10.2009 | Revue

Moderátorka Kateřina Kristelová (29) se rozhodla, že se na jaře vdá. A protože chystá velkolepou svatbu, je už v jejich přípravách.

"Zjistila jsem, že být nevěstou, to je vlastně poslání a přímo zaměstnání. Nevěsta musí připravovat svatbu nejméně tři čtvrtě roku. Musí zařídit a obstarat mnoho věcí," svěřuje se moderátorka pořadu Šedesátka na TV Barrandov.

S úspěchem uváděla s Jiřím Kornem Eurosong, pak Souboj hitů a okouzlila svými obnaženými fotografiemi v Playboyi.

"Připravuji totiž opravdu velkou svatbu, která bude na jaře. Nechci zatím prozradit, kde to bude. Ale je to prostředí, ve kterém se dá uspořádat prostě všechno. Obřad, kněz, hostina, diskotéka. A já budu vysloveně za princeznu, ale s krátkými zlatými vlasy. Moje maminka mi říkala, že dříve se tak dlouho svatby nepřipravovaly. A ona měla v mých letech, tedy v devětadvaceti, už dvě děti. Já se na miminko rozhodně zatím nechystám. Nejprve budu nějakou dobou paní."

Nad útoky, které proti ní vedl Pavel Novotný, syn baviče Petra Novotného, jenž tím plnil stránky bulváru, jen mávne rukou.
"Pavel Novotný mi už dává pokoj. Zjistil, že mu vůbec nepřidává, když se chce kvůli mně zviditelnit. Rozhodně kmotrem mého kalendáře, který se chystám pokřtít, nebude," tvrdí s jistotou.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.