Krev jako omlazovací prostředek


Čachtická paní se údajně koupala v krvi mladých panen, aby si zachovala svou mladistvou krásu. Dnes k omlazení stačí krev vlastní.

Revoluční omlazovací technika
Účinný recept na věčnou krásu, ten hledáme již od nepaměti. Náš hlavní nepřítel, neúprosný čas, však donedávna znemožňoval tento recept najít. A konečně v 21. století jsme se, milé dámy, ocitly velmi blízko našemu vysněnému cíli. Současná estetická medicína nabízí nepřebernou řadu neinvazivních, anebo co nejméně invazivních metod tzv. rejuvenace, neboli omlazování. Mezi ty nejprogresívnější z nich patří tzv. plazma terapie, kterou má od letošního podzimu v nabídce svých služeb Klinika GHC Praha. „Platelet Rich Plasma (PRP) používaná v oblasti dermatologie je nová, revoluční technika vyvinutá v posledním desetiletí. Pacientovi je odebrána krev, která se smísí s patentovanou gelovou látkou, a ve speciálním přístroji je za vysoké frekvence odstředěna. Získáme tak plazmu bohatou na trombocyty. Ty obsahují velké množství buněčných růstových faktorů a provokují migraci našich vlastních kmenových buněk do místa aplikace. Výslednou látku, PRP, lze využít v estetické medicíně pro rejuvenační techniky jako je mezoterapie nebo jako výplňový materiál,“ říká francouzský specialista Dr. Alain Gondinet (M.D.), který je průkopníkem metody a hostoval v září v Praze na pozvání Kliniky GHC. 

Výhody plazma terapie
Hlavní výhoda této metody spočívá v tom, že tělo nemusí přijímat žádné umělé látky ani materiály, u kterých hrozí vždy riziko komplikací či kontaminace. Naopak. Protože PRP je zároveň zdrojem základních růstových faktorů, kopíruje tento postup procesy hojení těla samotného, jak je můžeme pozorovat třeba u poranění kůže. Protože pacient přijímá látky z vlastního těla, nehrozí přenos žádného onemocnění nebo alergie. Celý proces odběru a zpracování krve probíhá přímo před očima pacienta. Metoda plazma terapie slibuje oživení a regeneraci kožních buněk, vyhlazení vrásek i podporu produkce nového kolagenu v těle. Je vhodná pro regeneraci u pacientů s unavenou, povadlou a stárnoucí pletí, ale i preventivně. Pomáhá sice zahladit i výraznější stopy stárnutí, jako jsou vrásky či silně povolená pleť, ale nejlepší efekty má obvykle cca do 55 let věku. Metoda rovněž urychluje proces hojení kůže po různých zákrocích. „Technika je rychlá a jednoduchá, má široký záběr použití a v souladu se současnými trendy je vysoce přírodní a přirozená,“ říká MUDr. Nina Koutná, dermatoložka Kliniky GHC. Klinika GHC je prvním pracovištěm v ČR, které metodu plazma terapie klientům nabídla, a proto s ní má také nejvíce zkušeností. Pokud tedy chcete účinně bojovat s časem a obnovit svou mladistvou krásu, neberte si za vzor Čachtickou paní a nestavte se do rozporu se zákonem. Raději si nalistujte webovou stránku Kliniky GHC www.ghc.cz. Neváhejte se objednat na vstupní konzultaci a svěřit se do lékařské péče 3. tisíciletí. 

www.ghc.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Vlasová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.