Krbová s Neffem rozzlobili o dovolené svého psa!

13.08.2009 | Revue

Herečka Ljuba Krbová (51) si se svým manželem, spisovatelem sci-fi a novinářem Ondřejem Neffem (64), dopřává neobvyklá cestování, plná dobrodružství.

Ani letos tomu nebylo jinak. Málem to ale odnesl jejich pes!

"Prázdniny jsme s Ondřejem prožili opět akčně. Nejdříve jsme si půjčili lodičku a jezdili po nizozemských kanálech, bylo to úžasné," svěřuje se herečka.

Ta zaujala především svými rolemi v televizních seriálech - nejprve ve Zkouškách z dospělosti, později například v Hříších pro pátera Knoxe, v Životě na zámku, Místě nahoře a pak v Ulici.

"Lodí s námi jela moje dcera a náš pes. Všichni jsme byli zcela nadšeni, až na psa. Loď mu vysloveně nevyhovovala, a tak jsme museli vždycky zastavit a jít psa dlouze venčit na souš. A moc ho přemlouvat, aby s námi zase na loď vstoupil," vzpomíná Krbová.

Na další dovolenou vyrazila Ljuba Krbová už bez čtyřnohého přítele. "Doprovázela jsem Ondřeje do Jižní Koreje na festival sci-fi filmů, na který byl pozván. A zároveň jsme to pojali jako poznávací dovolenou. Procestovali jsme Jižní Koreu během šestnácti dnů. Což sice není dlouho, ale je to malá země, ovšem pro nás zcela neznámá. I když jsem už poznala jiné asijské státy, Korea je něco úplně jiného. Úžasně se vypracovala, teď už staví svá města nejen účelná, ale také architektonicky krásná."

Tři svatby a dost!
Ljuba Krbová, která má za sebou dva rozvody a tři svatby, si libuje, že už zase prožívá osudy Anny Liškové v Ulici.
"Ulice je fenomén, který mi vstoupil do života. Hrála jsem v ní skoro čtyři roky a teď začínám pátou sezónu. Získala jsem přízeň diváků, ale spousty příběhů, které v seriálu prožívám, mi vstupují i do života. Však jsem se v Ulici i pak v životě během natáčení provdala za vdovce Ondřeje Neffa, se kterým jsem prožila nejen mnoho krásného. Ale i hroznou tragédii, když mu jeho dceru Irenu zavraždil její manžel," povzdechne si Ljuba. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.