Kraus chce skončit s herectvím

09.09.2010 | Revue

Herec a moderátor Jan Kraus (57) již před časem prozradil, že z většiny divadelních představení bývá zhnusený. A nelíbí se mu ani televizní pořady. Nejraději by prý vlastníma rukama rozmlátil všechny televizní vysílače.

"Jsem odporný divák, jak divadelní, tak filmový. Občas se mi něco líbí, ale většinou jsem úplný prase," přiznal Kraus.

Divadelní představení či film kritizuje, prý málem zvrací a zhnusený odchází domů. Dokonce se svěřil, že při sledování mnoha divadelních představení hodlá končit s hereckou profesí, protože pochopil, že to je "hrozný kompost".

"Televizi zlikvidovat a pomlátit vysílače. Když sleduju televizi, začnu mít hned takzvanou totální náladu. Řeším to tak, že se raději skoro na nic nedívám. Buď jsem naprosto uchvácený, a pak tím žiju, anebo přijde deziluze," svěřuje se Kraus.

"Zase až takový není," tlumí herečka Ivana Chýlková slova svého životního partnera. "Když se mu to líbí, je občas dokonce i vděčným divákem."

Naštěstí Kraus na divadlo úplně nezanevřel.
Nově moderuje vlastní "late night show" na TV Prima a kupříkladu v pražském Divadle Kalich účinkuje v představení Nahniličko, jehož je sám autorem.

V dnes již kultovní komedii se zpěvy a podtitulem Poněkud dojatý dryják o třinácti obrazech režiséra a autora textů písní Jiřího Ornesta se vedle samotného Krause na jevišti objevují i Ivana Chýlková, Eva Holubová, Martha Issová či Bohouš Klepl. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.