Kožíšek vykouzlil v Egyptě novou show, bude to prý pecka!

07.10.2009 | Revue

Kouzelník a mág Pavel Kožíšek (39) se před nedávnem vrátil z rodinné dovolené v Egyptě.

"Je to tradiční místo, kam jezdíme pravidelně dvakrát ročně s manželkou a syny Matyášem a Jakubem. Kromě relaxace tam dumám nad novými kouzly. I čaroděj nesmí ustrnout a musí inovovat," řekl iluzionista se smíchem.

Hned, jak se vrátil od pyramid, svolal své kolegyně, kouzelnické učnice a známé modelky Zuzanu Rosákovou, Hanku Mašlíkovou a Martinu Dvořákovou, do líbeznického Divadla kouzel. A začal nacvičovat nový program. Podle jeho slov to bude pořádná pecka.

"Přijel plný energie a okamžitě nás zapřáhl do práce. Používá systém cukru a biče, takže nejprve nás vzal na houpačky, byl samý žert a úsměv. Ale pak hned nastala tvrdá čarodějnická práce," vylíčila Mašlíková, která u Kožíška kroutí třetí rok služby.

Prozradí své triky. Ale jen některé.
Podle jejích slov už řadu triků svého šéfa pochytila a sama taky čaruje. Do nejsložitějších triků si ale Kožíšek rozhodně nahlížet nenechá.
"Je to jako s coca colou, také vám nikdo neřekne recept. Takže nikdo nemůže čekat, že mu vykecám svá největší tajemství," vysvětluje Kožíšek.
Občas ale nějaké jednodušší kouzlo přece jen prozradí. Jinak to prý ani nejde. "Většina lidí je hravá, tak proč jim něco neprozradit," myslí si.

Kromě nového programu, který spatří světlo světa začátkem příštího roku, Kožíšek připravuje i DVD s návody, která se stát čarodějem amatérem. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.