Kovaříková je dvorní návrhářkou Nesvadbové i kmotrou Bibiany

03.06.2009 | Revue

Jen málokterá celebrita se může pochlubit, že má svého osobního návrháře. Spisovatelka Bára Nesvadbová (34) ano.

Už několikátou sezónu totiž spolupracuje s návrhářkou Tatianou Kovaříkovou. Ta se dokonce stala i kmotrou její dcery Bibiany (6).

"Bára je už pár let mou tváří a spolupráci si nemůžu vynachválit," svěřila se návrhářka, která Báře navrhuje šaty na různé společenské akce.
Naposledy spisovatelka oblékla její šaty na křest své nové knížky fejetonů s názvem Brusinky.

"Dnes už nedokážu spočítat, kolik jsem Báře celkem navrhla šatů, ale myslím, že je jich byly desítky. Vždycky to děláme tak, že já něco navrhnu a nechám ji, ať si sama vybere. Ona je velmi intuitivní a vždycky si vybírá podle toho, jak se právě cítí a pro jakou příležitost to potřebuje. Já do toho nezasahuji," tvrdí návrhářka.

I pro tento rok se obě kamarádky spojily a nafotily novou kolekci modelů pro podzim a zimu 2009. Tatiana je výsledkem prý naprosto ohromena.
"Jsou to opravdu nádherné fotky. Troufám si tvrdit, že tentokrát jsou nejhezčí, co jsme kdy společně udělaly. Báře to tam moc sluší," říká pochvalně.

Přestože už spolu obě dámy spolupracují několikátou sezónu, jejich inspirace je podle návrhářky nevyčerpatelná a určitě spolu budou pokračovat i nadále. Vždycky se prý shodnou a hádky se jim úspěšně vyhýbají.
"Nejsem konfliktní typ, takže si s Bárou celkem rozumíme," vysvětluje se smíchem Kovaříková. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.