Koupu, přebaluji, dokrmuji, chlubí se novopečený otec Petr Kolář

01.02.2010 | Revue

Trojnásobný otec, zpěvák Petr Kolář (43), večírky takzvaně "nemusí". Pokud mu to ukládají pracovní povinnosti, do společnosti zajde, jinak se ale drží spíše zpátky.

Volný čas tráví nejraději doma s rodinou, nebo na rybách. Jeho manželka Zuzana (37), která se věnuje klasickému divadlu, tak prý může být v klidu.

"Nejsem typ, který touží po tom navázat každý měsíc nějaký vztah. Promiskuitní jsem jen v hudbě. A to mi vyhovuje, jdu vlastně z muzikálu do muzikálu, z vystoupení do vystoupení," říká Kolář .

On sám je zastáncem stabilní rodiny, takové, jakou zažil v dětství v Českých Budějovicích. Jeho rodiče se sice, když mu bylo dvacet, rozvedli. Otec ale časem přišel na to, že to byla chyba, a ke své ženě, Petrově matce, se vrátil.

Petr sice opustil dceru Jolanu kvůli své vášni k muzice, kterou jeho manželka nebyla ochotná tolerovat, a rozvedl se, ale nelituje toho. Oženil se znovu a zázemí, které nyní doma má, mu vyhovuje.

Je šťastný, že se rodina koncem minulého roku rozrostla o dalšího člena, syna Jana.
"U porodu jsem nebyl, protože v nemocnici byla karanténa. Škoda, třeba se mi to podaří příště," mrzí zpěváka.

Ale zároveň se pochlubí, že vzhledem k předchozím zkušenostem zvládá kromě kojení absolutně všechno.
"Koupu, přebaluju, dokrmuju. Teď nejradši jezdím s kočárkem na procházky," prozrazuje.

Stříbrný slavík se netají tím, že by si s manželkou k šestiletému Petrovi a malému Janovi chtěli pořídit ještě holčičku.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.