Koupelna, ráj milenců!

09.09.2009 | Bydlení

Hledáte inspiraci, jak zařídit Vaši koupelnu, aby byla více sexy?

Aby se stala skutečným rájem stvořeným pro milenecké hrátky? Pak si přečtete následující řádky. Určitě toho nebudete litovat!

Vylezte z ložnice!
 
V ložnici je milování nejpohodlnější, zejména za špatného počasí není nic příjemnějšího, než se zachumlat do teplých peřin s tím, koho milujete. Avšak omezovat se pouze na ložnici začne být po čase pěkná nuda! Proto mnoho milenců vyhledává i jiná místa. Co se klasických intimních interiérů týče, patří koupelna mezi jedno z těch nejoblíbenějších, především pro ty, kdo milují vodu! Pokud chcete předejít nudě ve Vašem krásném vztahu, nebo máte vodní hrátky jednoduše rádi, vylezte z ložnice a zařiďte si luxusní mileneckou koupelnu! Dáme Vám několik šikovných tipů. 

Příjemná atmosféra hraje prim
Dovádění v koupelně není samozřejmě ničím novým. Moderní koupelny 21. století se však především díky práci designérů stávají čím dál krásnějšími, a tak jsou přitažlivější než kdykoliv předtím. Kde jsou ty časy, kdy jsme se spokojili s obyčejnou úzkou vanou nebo sprchovým koutem s kouskem koupelnového závěsu! Současný člověk se nechce v koupelně pouze upravit a umýt, ale přeje si, strávit zde také část svého volného času. A tomu odpovídají jeho nároky. 

Nemusíte mít zrovna to nejdražší vybavení, abyste se ve své koupelně cítili příjemně. Nejdůležitější ze všeho je příjemná atmosféra, tedy taková, kde se člověk přirozeně uvolní a zapomene přitom na všechny své starosti. 

K navození příjemné atmosféry kromě zařízení ve stylu, který máte rádi (což je velmi individuální, někdo preferuje romantiku s nádechem nostalgie, jiný zase strohý design) nutně přispívají přírodní aromatické vůně. Koupíte je ve specializovaných obchodech, stejně jako na internetu. 

Kvalitní vana je základ
 
Kvalitní a dostatečně velká vana je základem každé milenecké koupelny. Velikost koupelny bývá však často problém. Vděčné řešení v případě menší koupelny proto často představuje rohová vana. Zde se vyplatí investovat do vany s pohodlnou opěrkou a odkládacím či sedacím prostorem v rohu (kam elegantně odložíte sklenky se sektem či jiným druhem vína a misku s jahodami nebo olivami) vany v ušlechtilém designu, který dodá Vaší koupelně na kráse. Pro Vaši bezpečnost zase doporučujeme instalaci madla. Nemusíte být žádní nemocní stařečkové, abyste se potřebovali tu a tam přidržet. Vždyť víte, co dokáže sekt. 

K Vašemu pohodlí významně přispěje také volba toho správného materiálu. Kovová vana se stává pomalu přežitkem. Daleko větší oblibě se těší akrylátové vany. Ty ocení zejména ten, kdo nemá rád pocit, že ho dno vany studí. Kromě příjemného a teplého povrchu akrylátových van stojí dále za zmínku jejich dlouhá životnost a vynikající izolační schopnosti. Díky pružnosti tohoto materiálu si navíc můžete vybírat z nejrůznějších tvarů. 

Pakliže Vás rozměry Vaší koupelny netrápí, můžete si dovolit trošku zaexperimentovat a vsadit doprostřed koupelny třeba vanu ve tvaru srdce. 

Vany libovolné velikosti lze navíc vybavit masážními funkcemi. S Vaším miláčkem si tak můžete ve vaně užívat společnou masáž, aniž by se přitom některý z Vás musel namáhat. 

Podstatné detaily
A co patří mezi podstatné detaily? Vedle praktických aspektů, jako je například volba vhodného materiálu na podlahu, kdy se vyplatí zjistit si předem charakteristické vlastnosti zvažovaných materiálů (keramika klouže, nevhodný druh dřeviny se může zkroutit), je to harmonický soulad koupelny jako celku. Tedy, aby nábytek, podlaha i sanita spolu pěkně ladily. Koupelnám sluší také zelené rostliny. Jestliže nemáte čas se o ně starat, dopřejte si kvalitní umělé rostliny nové generace, na kterých na první ani na druhý pohled nikdo nepozná, že jsou vlastně umělé. Nezapomeňte na pěkný koupelnový kobereček se vzrušujícím motivem, který udělá Vaši koupelnu pořádně sexy! Mimochodem víte, na co nedá spousta milenců ve své koupelně dopustit? Na obrovské zrcadlo, umístěné buď na některé ze stěn, nebo přímo na stropě!

Doufáme, že naše tipy přispějí k bohatosti Vašeho mileneckého koupelnového života!

Zdroj: www.stavimesen.cz
Foto: http://www.polish-bathroom-installers-london.co.uk

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.