Kostková šla na plastiku, aby nevypadala jako po flámu

14.09.2010 | Revue

Půvabná herečka a moderátorka Tereza Kostková (34) neváhá, pokud jí to čas dovolí, přijmout pozvání na dobročinnou akci. Běhá nejen kolem svého tříletého syna Toníčka, ale občas i rekreačně pro zdraví.

Proto si nenechala ujít Běh pro život, jehož výtěžek byl věnován ve prospěch dětské onkologie a na na výzkum dětských rakovinových onemocnění.

Tereza je momentálně superštíhlá. Nedávno absolvovala operaci víček a rozhodně jí to prospělo. Vypadá skvěle. Do dalších plastik se ale pouštět nebude. Žádné závislosti nepropadla, po zvětšení prsou netouží.

"To rozhodně ne, úprava očí byla více méně z nutnosti. Kvůli tomu, aby - když moderuji - se mi lidé dívali přímo do očí. Abych nepůsobila dojmem, že pytle pod očima mám proto, že proflámuji celé noci," odůvodňuje své rozhodnutí, proč se odhodlala jít pod kudlu.

Teď se rozhodla pomáhat lidem, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci. Proto ani oblečení, které už nenosí, Tereza Kostková nevyhazuje.

I letos je nabídne zájemcům na charitativním bazaru VIP šatník, kde vydraží své oblečení i Martha Issová, Zlata Adamovská, Tomáš Hanák, Karel Roden a další známí herci.
Výtěžek z prodeje půjde tentokrát na podporu seniorů, opuštěných dětí a menšin. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.