Kokosový olej pro zdraví, krásu a výbornou chuť!


Milujete kokosovou chuť a vůni? Dopřejte si panenský kokosový olej přímo z nitra indické přírody. Působí blahodárně na lidský organismus, a také je neocenitelným pomocníkem v kuchyni!

Blahodárný pro lidský organismus 
Představte si tu pohodu. Ležíte na písčité pláži ve stínu palmy a nasloucháte šumění oceánu. Natíráte se kokosovým olejem, popíjíte osvěžující nápoje a vychutnáváte delikatesy s neodolatelnou kokosovou chutí. Že si tento luxus nemůžete dovolit? K tomu, abyste naplnili své všední dny exotikou, nemusíte cestovat nikam daleko. Lahodný kokosový olej, kterého si odnepaměti lidé cení pro jeho blahodárné a všestranné působení na organismus, si můžete dopřát také doma. Kokosový olej obsahuje velké množství antioxidačních látek, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů, a zpomalují tak proces stárnutí. Stimuluje přirozené regenerační procesy buněk, čímž podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.

Nejlepší je panenský Bio-olej
Nejlepší kokosový olej je panenský, tedy za studena lisovaný, který se vyrábí z plodů ekologicky pěstovaných palem. Například PURITY VISION BIOKOKOSÁK pocházející přímo z nitra z palmových hájů na pobřeží jižní Indie, se právem pyšní označením Bio. Vaše smysly si ho zamilují, protože příjemně voní, snadno se vtírá, hydratuje a zvláčňuje pokožku, dobře se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty, což oceníte zejména v případě, že máte mastnější pleť. Proto se také s oblibou používá jako masážní olej. PURITY VISION je rovněž ideálním přípravkem na péči o pleť, tělo a vlasy, a neobyčejně účinný v boji s nadbytečnými kilogramy i s pomerančovým strašákem jménem celulitida. Je vhodný také pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku. 

   

Naplňte své dny exotikou
Pokud patříte mezi milovníky exotických pokrmů, anebo chcete ozvláštnit a vylepšit připravovaná jídla, vězte, že panenský kokosový olej je tím pravým společníkem také pro Vaši teplou i studenou kuchyni. Podporuje trávení a správnou činnost metabolismu, neoxiduje a je stabilní i při vysokých teplotách. Neobsahuje cholesterol. Jeho oříšková chuť Vás okouzlí. Ať už olej přidáte do bábovky, chleba, anebo jím dochutíte obilnou kaši, budete nadšeni báječnou chutí, která i obyčejné stolování promění v jedinečný kulinářský zážitek. Ale pozor, kokosový olej není pouze doménou sladkých jídel! Také kořeněným, slaným či ostrým pokrmům dodá jedinečnou chuť! Můžete jej použít jako základ grilovacích past a směsí.
Tip na originální grilovací směs: Pro nový rozměr chuti smíchejte Kokosový olej PURITY VISION, sůl a trochu nasekané citronové trávy. Máte rádi pečené brambory? Upečte si je na kokosovém oleji, z něhož můžete připravit také delikatesní majonézu.Naplňte své dny exotikou a objednejte si kokosový olej ještě dnes. Kde? V internetovém obchodě www.organictime.cz. Kokosový olej PURITY VISION je k dostání v umělohmotném kelímku či ekologickém skleněném obalu s objemem 300 ml a nově také v balení po 100 ml a 700 ml.

www.organictime.cz

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.