Klára Doležalová:
"Myslím, že to bude chlapeček!"

23.05.2009 | Revue

Moderátorka Klára Doležalová (35) je v pátém měsíci těhotenství a zatím neuvažuje, že by se vzdala práce. Není prý důvod. Cítí se dobře a nemít bříško, o miminku ani neví. Ale prý to bude kluk!

"Teď prožívám takové klidnější období. Jsem v pátém měsíci a musím říct, že se cítím velmi dobře. Pracuji, moderuji a snažím se ještě dostat do nějakých šatů a kostýmů," prozradila se smíchem moderátorka.

Protože je těhotná už podruhé - má již šestiletou dceru Natálku -, Klára ví, že nic se nemá přehánět a práci se snaží kombinovat s odpočinkem.
"V práci to nepřeháním a snažím se maximálně odpočívat a dodržovat zdravou životosprávu. Jím hodně ovoce a zeleniny a chodím cvičit k Hance Kynychové," říká.

Když si vzpomene na své první těhotenství s Natálkou, okamžitě tvrdí, že se s tím druhým vůbec nedá srovnat. Oba jsou to prý hotové extrémy. Proto si také myslí, že bude mít chlapečka.
"S Natálkou mi bylo na začátku jenom lehce špatně, pak jsem byla v pohodě, a potom jsem předčasně porodila. A teď mi bylo nejprve strašně špatně, asi pět týdnů jsem jenom ležela. A najednou jsem ve dvanáctém týdnu jako zázrakem vyskočila z postele a jsem plná energie a mám neuvěřitelný elán a sílu. Tak to vypadá, že to bude chlapeček," tvrdí Klára.

Přestože je už v pátém měsíci, jméno pro miminko zatím vybrané nemá.
"U nás se to mění každý den. Jednou se nám líbí to, podruhé to. Až to přijde, tak nějaké určitě vybereme," usmívá se.

Stejně jako mnoha budoucím maminkám je Kláře jedno, jakého pohlaví její druhý potomek bude. Hlavně, aby byl zdravý.
"Mně je to opravdu jedno. Když to bude holčička, bude to fajn, protože máme doma spoustu krásných věcí po Natálce. A když to bude chlapeček, budu mít aspoň páreček," tvrdí Doležalová.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.