Kateřina Sokolová se rozešla s Turkem Jeanem

26.05.2010 | Revue

Miss ČR 2007 a modelka Kateřina Sokolová (21) dala po vzoru své kolegyně z Miss ČR Zuzaně Jandové vale svému tureckému příteli Jeanovi, se kterým vlastnila oděvní značku Miss Lollipop. Důvodem je její touha po cestování a pracovní nabídky v zahraničí.

"Rozešli jsme se v dobrém," vzkázala Kateřina a objasnila příčinu rozchodu.
"Hlavním důvodem je moje práce. V současné době jsem dostala hodně nabídek v zahraničí a chci cestovat, takže na vztah není moc času. Jean už je ve věku, kdy by chtěl mít děti a usadit se, kdežto já chci ještě cestovat. Naše představy o lásce se tak začaly rozcházet," prozradila Sokolová.

Přitom ještě nedávno si vztah s Jeanem pochvalovala a brala ho s sebou všude do společnosti.
Mladý pár dokonce strávil několik dní navíc v Turecku, kde se šije oblečení pro jejich značku, aby společně oslavil Katčiny narozeniny hned několika večeřemi.

"Je mi to líto, ale poslední dobou mám hodně práce a musím cestovat po celé Evropě. Také mám velké plány v USA. Už bych potřeboval mít partnerku, která po mém boku bude natrvalo. Katka bohužel také hodně cestuje a v zahraničí tráví kvůli práci čím dál více času. Museli jsme se rozhodnout, jestli práce, nebo láska. Nabídl jsem jí rozchod a ona ho přijala," svěřil se podnikatel a dodal, že vše vyřešili v klidu.

"Musím říct, že Katka je nejlepší, nejbáječnější a nejkrásnější holka na světě. A taková pro mě zůstane navždy. Z celého srdce jí přeji hodně štěstí, doufám, že se jí splní její sny a dosáhne toho, co chce," vzkázal krásce. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.