Karel Vágner:
"Petice proti bulváru? Nepodepíšu!"

03.06.2009 | Revue

Hudební boss Karel Vágner (67), zakladatel vydavatelství Multisonic, stále žije hudbou. Vystupuje se svou rodinnou kapelou Family a svět kolem ho moc nezajímá.

Když pak po čase vyrazí se svou partnerkou na večírek, nestačí se divit.

"Petice proti bulváru? Já o ní nic nevím, nečetl jsem ji, ani mi ji nikdo neposlal. Není to nějaký nesmysl? Myslím si, že bulvár k životu patří, ale pochopitelně má mít svoji hranici, pokud chcete slyšet můj názor," říká překvapeně.

A dodává, že podepisovat nic nehodlá.
Daleko více ho teď zajímají jeho děti. "Dcera Terezka se mi vrátila ze studia hudební akademie ve Spojených státech a já jí připravuji desku. Se synem Pepou objíždíme koncerty k předsednictví Evropské unie. A vůbec nejvíce času mi zabírá syn Jakub," prozrazuje Vágner.

Jakub, nejstarší syn, který se věnuje rybářství, totiž podepsal smlouvy se světoznámou televizní společností Discovery a neméně prestižním časopisem National Geografic. Teď pro ně připravuje přírodovědné dokumenty.
"Všechny Jakubovy filmy předělávám do angličtiny. On je momentálně v Indii, kde natáčí další velkou reportáž. A já zase většinu času trávím ve střižně," povzdychne si Vágner. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.