Kadeřník Šula:
"Jsem gay, ale Nesvadbovou mám rád!"

11.06.2009 | Revue

Libor Šula (31), populární kadeřník z pořadu Nahá jsi krásná, nedávno rozvířil hladinu spekulací, když prohlásil, že má s Bárou Nesvadbovou intimní vztah. Přitom je gay.

"Spousta lidí si myslí, že intimní vztah mezi chlapem a ženskou spočívá v tom, že spolu spí. Pro mě je ale daleko větší intimita, když o někom vím, že ho bolí srdíčko. S klidným svědomím tak můžu říct, že když je mi špatně, Bára se to dozví jako první. A já doufám, že i když Barunce je špatně, hned mi to řekne. V tom spočívá náš intimní vztah," svěřil se Šula.

U své nejlepší kamarádky se inspiroval i jinak. Chystá se vydat knihu pro malé děti.

"Barunka už o tom ví. Mám v šuplíku připraveny dvě knihy, ale musím teď chvilku počkat, protože nemám tolik času, abych všechny věci spojené s vydáním zařídil. Prozatím jen prozradím, že jedna z těch knížek je pro malé děti," svěřil se kadeřník.

Právě podobné knihy podle Šuly v Česku chybí. Další důvod, proč se kadeřník rozhodl stát spisovatelem, je i to, že Libor má velmi kladný vztah k dětem. Často například hlídá Báře její šestiletou dceru Bibianu, se kterou si velmi dobře rozumí. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.