Jude Law zuří:
Sadie nebude psát o mých dětech!

08.07.2010 | Revue

Herec Jude Law (37) a Sadie Frostová (45) se před soudem v Londýně oficiálně dohodli na obsahu knihy, kterou exmanželka filmové hvězdy právě vydává. Stalo se tak poté, co Law zahájil velkou kampaň proti připravované autobiografii Frostové.

Law, hvězda letošního MFF v Karlových Varech, chtěl údajně především ochránit soukromí svých dětí. Proto "cenzuroval" určité pasáže a fotografie v knize své bývalé ženy. Soudce nejvyššího soudu v Londýně následně potvrdil dohodu obou stran, co se obsahu knihy týče.

"Sadie si začíná zvykat na drsnou ochrannou pozici, kterou Jude zaujímá vůči svým dětem. On je totiž rozhodnut udělat vše pro to, aby jim zajistil normální dětství, které bude na okraji jakékoliv publicity," uvedl blízký přítel Lowa a Frostové v rozhovoru pro média.

"Jeho cílem nikdy nebylo, aby zabránil kompletnímu vydání této knihy. Šlo mu jen o to, aby své děti udržel mimo záři reflektorů," dodal přítel rozvedeného páru.

Law a Frostová se vzali v roce 1997 a rozvedli se o šest let později, v roce 2003. Mají spolu tři děti - syna Raffertyho (13), dceru Iris (9) a syna Rudyho (7).

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.