Jsem lenoch, ale léčím se, přiznává Iveta Lutovská

14.01.2010 | Revue

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (26), která již za necelé dva měsíce předá korunku své nástupkyni, na sebe prozradila, že nepatří mezi příliš energické a sportovně založené ženy.

Než cvičit, raději se omezí v jídle.

"Není mi samozřejmě jedno, jak vypadám, ale nejsem typ, který by pravidelně navštěvoval posilovnu," svěřila se modelka.

"Jsem na to lenoch. Samozřejmě, když mě čeká nějaká důležitá přehlídka spodního prádla, snažím se omezit v jídle. Nevečeřím třeba v deset večer, což jinak někdy dělám, kontroluji si více jídelníček… A když je to nezbytné, i do té posilovny zajdu. Snažím se svou lenost léčit," vysvětlila Iveta se smíchem.

Kráska z Třeboně patří u nás mezi vyhledávané modelky, které velmi často předvádějí spodní prádlo. Na největší módní přehlídce spodního prádla Top Secret, která se každoročně pořádá v pražském hotelu Hilton, byla letos dokonce hlavní hvězdou večera.

"Nosit a předvádět spodní prádlo je trochu něco jiného. Beru to tak, že je to součástí mojí práce," řekla k tomu Česká Miss.

Iveta je ráda, jestliže může kromě prádla mít ještě nějaký výrazný doplněk.

"Jakmile předvádím spodní prádlo, je fajn, když k tomu mohu mít třeba šátek do ruky. Nepřipadám si pak tak nahá," podotkla Iveta.

Už za několik týdnů ji vystřídá na trůnu nová Česká Miss. Pravděpodobně to bude tmavovláska, protože ty mají v letošní semifinálové dvanáctce převahu.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.