Jitka Schneiderová:
Šťastná v televizi, opuštěná v životě!

27.07.2009 | Revue

Jitka Schneiderová (36) hraje v připravovaném televizním seriálu TV Prima s názvem Přešlapy třicetiletou, šťastně vdanou ženu, která usiluje o miminko.

V reálném životě má dceru Sofii Annu (3) a manželství v troskách. Její muž, herec David Švehlík (37,) se prý od ní už odstěhoval. Údajně kvůli jiné ženě.

"Nikdy nesrovnávám soukromí se svými rolemi. To mě nikdy nebavilo. Herectví je moje práce a soukromí je soukromí. A a do toho si nechci nechat nahlížet. A nikdy roli s životem nechci spojovat," svěřila se herečka, která se objeví i v další sérii Pojišťovny štěstí na televizi Nova.

"Přešlapy jsou určené pro mladší diváky. Je to příběh tří párů třicátníků. Já hraji tu šťastně vdanou, která moc miluje svého muže a je v tom vztahu dominantnější. On, kterého hraje David Novotný, je ten submisivnější. Líbí se mi, že seriál má v sobě i humor. Myslím si, že už pro ten nadhled nad životem a schopnost vnímat všechno i s humorem, by mohly Přešlapy mladé zaujmout."

Na dovolenou Jitka Schneiderová teď vůbec ani nepomýšlí.
"Určitě nikam nepojedu ani nepoletím. Nemám na to čas a upřímně ani náladu. Ale ujišťuji vás, že navzdory všemu se teď cítím šťastná," tvrdí opuštěná herečka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.