Jiří Zonyga nakopl Ondřeje Rumla!

02.11.2009 | Revue

Zpěvákovi Ondřeji Rumlovi (26) se splnil sen. V obnovené premiéře muzikálu Johanka z Arku v Divadle Kalich hraje roli Raimonda, milence hlavní hrdinky.

Tu představuje Bára Basiková nebo Lucia Šoralová.

"Když jsem tuhle roli dostal, hned jsem měl pocit velké zodpovědnosti. My jsme hráli před třemi lety Johanku ve Španělsku, tehdy jsem tam zpíval ve sboru a o Raimondovi jsem snil. Už tenkrát jsem měl tuhle roli nastudovanou," říká nadšeně Ruml.
"Tajně jsem doufal, že přijde chvíle, kdy si ji zahraji. A ta přišla."

V přestavení má velkou bojovou scénu s kapitánem La Hirem v podání Jiřího Zonygy nebo Kamila Střihavky.
"Obvykle jdu z představení pohmožděn. Třeba Zonyga, který má také přes sto devadesát centimetrů jako já, ale má na rozdíl ode mě metrák, si tuhle při souboji spletl moje koleno s pánví, na kterém jsem pochopitelně neměl chránič. Prostě mě načutnul, takže přemýšlím o nějakém připojištění, zatím mám jen to standardní."

Začal jíst a přibral

Ondřej Ruml působil v poslední době svou hubeností jako anorektik. Teď má nějaké to deko navíc.
"Ani se nevážím, ale všichni mi říkají, že jsem přibral. Asi působím zdatněji proto, že jsem si nechal ostříhat vlasy nakrátko a mám jakoby tlustší obličej. Ale snažím se dost jíst. Jím vždycky před představením, dám si před ním nějaký ten žvanec, obvykle polívku. Ty mám moc rád, a pak větší teplé jídlo. Samozřejmě před představením nikdy nejím knedlíky," zdůrazňuje Ruml. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.