Jak svést muže?

19.01.2010 | Sex a vztahy

Zalíbil se Vám některý sameček ve Vašem okolí a přemýšlíte o tom, jak ho svést? Nebo potřebujete trochu narušit stereotyp Vašeho celkem spokojeného partnerského života, a tak jste se rozhodla, že svedete svého vlastního partnera?

Jak svést muže?

Pokud nejste profesionálka ve svádění, možná by Vám mohl pomoci náš článek.

Svádění je i ženská hra
Začněme tím, co je pro mnohé z nás těžší, o tom však lákavější, a to svedením neznámého muže, případně cizího partnera. Dlouhé historické období, kdy se neslušelo, aby žena sváděla muže, již dávno skončilo. Říká se, že 21. století patří ženám, a tak se není divu, že se bytosti něžného pohlaví postupně zbavují předsudků a neostýchají se svést muže, kteří jsou jim sympatičtí. Ostatně proč by měli svádět pouze muži ženy? Vždyť i mužům velmi lichotí, když jsou sváděni. A ženy zase baví, svádět muže.

Než začnete svádět
Než se pustíte do svádění, vše si dobře rozmyslete. Jde především o to, abyste předešla zbytečným trapasům. I když právě obava z trapasu, ke kterému by eventuelně mohlo dojít, je hlavním důvodem, proč mnoho žen od svých hříšných nápadů raději upouští. Ruku na srdce, milé dámy, fakt, že je náš objekt zadaný, nás neodrazuje, ba spíše naopak. Při samotném aktu svádění se musí vycházet z toho, koho vlastně svádíte. Jinými slovy hodně záleží na tom, jakého založení je Váš objekt. Jinou taktiku je totiž třeba zvolit v případě plachého jemného a citlivého muže, jinou u pana drsňáka. Dostatek vlastní sebedůvěry však budete potřebovat v každém případě. 

Jak na normální muže? 
Svést normálního muže je mnohem snadnější než svést normální ženu. Třebaže se muži často při získávání své kořisti tváří, že jím jde o krásnou duši, případně o názory na nejrůznější okruhy problémů, jsou to především nohy, prsa a další části těla, co muže zajímá. Odpověď na otázku, kterým směrem se při svádění muže zaměřit, tedy zůstává naprosto jednoznačná. Ukažte mu své vnady. Ovšem rafinovaně a ne zadarmo. Nezávisle na tom, co právě letí, rozparky, krátké sukně, hluboké výstřihy a spodní prádlo nikdy nepřestanou podtrhávat půvab ženského těla natolik, aby vzbudily mužskou touhu. 

Při lovení samečka však buďte soudná. Oblékané modely přizpůsobte svému věku a vnějším kvalitám, abyste nepůsobila směšně. Pokud jde o věk, dejte pozor, ať Vám oblečení nepřidává. Ubrat si můžete zhruba pět až šest let. Zdůrazněte ty partie svého těla, o nichž víte, že jsou takřka dokonalé. Ty méně povedené zamaskujte. Volte smyslné modely, které jen naznačují, co se pod šaty pravděpodobně skrývá. Poodhalte ramínko, neukazujte hned celou podprsenku.

Tip: Nenápadně nechte utéct oko na černé punčoše. Muže lehce poničené punčochy vzrušují. 

Jak na citlivé muže? 
Citlivým mužům je třeba dopřát trochu ohleduplnosti, abyste je příliš nevyplašila. Zpravidla bývají trochu plašší, a proto si s Vámi budou více povídat, než ti ostatní. To však neznamená, že by netoužili po sexu. Potřebují prostě jen delší zahřívací kolo. Váš parfém by měl mít příjemnou, ale ne přesládlou vůni. Chovejte se suverénně a sebejistě, ne však arogantně. Méně jistým mužům imponují sebejisté ženy.

Tip: Povídejte si s ním v hezkém prostředí (třeba některé z menších útulných restaurací). Na pomoc můžete přivolat i lahvinku dobrého vína.

Jak na vlastního muže?
V případě vlastního partnera máte tu výhodu, že snáze odhadnete, po čem touží. Na druhou stranu nevýhoda delších vztahů spočívá v ustálení jistých stereotypů, tedy i v posteli. Proto nezbývá, než partnera šokovat. Přepadnout ho s nabídkou kvalitního sexu zcela nečekaně na naprosto nečekaném místě.

Tip: Když to okolnosti dovolí, oblékněte se jako profesionální společnice. Nestyďte se a jděte rovnou na věc!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z listového těsta

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.