Jak být krásná v očích těch, na kterých Vám záleží

19.07.2011 | Krása a móda

Chcete vědět, co potřebujete k tomu, abyste byla krásná v očích těch, na kterých Vám záleží? Poradíme Vám.

V očích milence
Být krásná v očích milence je snadné. Stačí zamaskovat své nedostatky, zdůraznit svůj půvab a chovat se nenuceně. 

V očích manžela
Pokud se chcete líbit manželovi, nemluvte před ním o svých nedostatcích, ani nepoužívejte pleťové masky nebo natáčky, když je doma. Oblékejte si i doma tak, aby Vám to slušelo. 

V očích kamaráda
V případě kamaráda vůbec neřešte, jak vypadáte. Jestliže patří do skupiny těch kamarádů, kteří by také rádi, líbíte se mu i fyzicky. Pokud na něho máte sama zálusk, postupujte podle předchozích bodů. 

V očích kamarádky
V očích kamarádky budete krásná, i když budete mít o pouhý kilogram méně než ona. A také méně celulitidy, méně pupínků a méně vrásek. Plusové body získáte také za pevnější prsa a menší zadek. Oblečení se také počítá. Nechceme tím, říct, že by Vaše přítelkyně byla nějaká asexuální příšera, jen se Vám snažíme maximálně přiblížit její pohled na věc. 

V očích svých rodičů
V očích svých rodičů budete krásná, když trošku přiberete. Pokud však chcete, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, oblékněte se tak, abyste částečně zamaskovala svou štíhlost. Že moc štíhlá nejste? Tak jenom zamaskujte kruhy pod očima. A neberte si na sebe nic černého. 

V očích svých dětí
Malým dětem se líbí jejich maminka, ať je jakákoli. Když chcete být v jejich očích ještě krásnější, noste oblečení v optimistických barvách, parádní bižuterii a dlouhé vlasy. A buďte na ně především hodná. Děti si totiž spojují tyto dvě vlastnosti dohromady. Kdo je hodný, ten je krásný. Krásná byla hodná Popelka, ale její zlá macecha byla tuze zlá a ošklivá. S rostoucím věkem se samozřejmě pohled dětí na své rodiče mění. Pak je třeba ubrat na bižuterii a sledovat aktuální módní trendy ve světě teenagerů. 

V očích neznámých lidí 
Neznámí lidé představují celkem nesourodou skupinu. Najdete v ní potenciální přátele i milence, stejně jako závistivé ženské, kterým se nikdy nezavděčíte. Pokud nehledáte životního partnera, může Vám být celkem jedno, jak v očích náhodných kolemjdoucích vypadáte. Ptáte se, co dělat, když ho mezi nimi najdete? Nepanikařte a řiďte se bodem č. 1 nebo č. 2. A pamatujte, krásná může být každá žena, zcela nezávisle na výšce a váze postavy, délce vlasů, či barvě pleti. Pokud jste sebekritická a neodpovídáte svým ideálům krásy, zapomeňte na mindráky. Žena, která sama sebe považuje za krásnou, jí už z polovičky je. 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Foto: www.shakespearessister.blogspot.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.