Iveta Lutovská má ráda pořádné chlapy!

19.05.2010 | Revue

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) je stále se stejným partnerem, podnikatelem Radovanem Hynkem. Kráska tvrdí, že je spokojená, a na fakt, že její partner netouží přestěhovat se do Prahy, si už zcela zvykla.

Iveta s úspěchem odmítá častá pozvání na rande. Do společnosti vyráží sama, nebo s kamarádkami.

Během otevření butiku s pánskou módou Lutovská s neobyčejným zaujetím sledovala, jak si její mužští kolegové vedou při předvádění oblečení, především pak kraťasů a plavek. A jak práci modelů hodnotila?

Iveta se netají tím, že svalnatá těla opálených mladíků se jí líbí, svou práci prý odvádějí dobře. Při předvádění se pohybují s grácií, umějí pózovat fotografům. Ale chodit s modelem, jako třeba Taťána Kuchařová, by Iveta Lutovská rozhodně nechtěla. A důvod?

"Myslím si, že tráví celé hodiny před zrcadlem. Určitě víc času než já. A pokud bychom měli v bytě jednu koupelnu, pak mám obavy, že bych se do ní hned tak nedostala," říká Iveta se smíchem. Žije totiž v představě, že každý model je v podstatě metrosexuál, což není podle jejího gusta.

"Já si myslím, že přehnaná péče o zevnějšek k chlapům prostě nepatří," říká Lutovská. A jak hned dodává, sice nezastává názor, že chlap má vonět jen senem a tabákem, ale...

Zkrátka - podle jejího mínění muž má být především muž. A vysedávání před zrcadlem s Ivetinou představou o správném chlapovi a ochránci žen vůbec neladí. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.