Ivana Jirešová ulítává na křišťálových náušnicích

03.04.2009 | Revue

Herečka Ivana Jirešová (31) si potrpí na výrazné šperky. Každé jaro si pořídí jinou ozdobu. Po premiéře hry Splašené nůžky v Divadle Kalich, ve které zazářila v roli kadeřnice, se objevila v nových náušnicích.

"Šperky si ráda sama vybírám a kupuji, tyto nové jsem si také sama pořídila. Jsou s křišťály, velmi jsem si je oblíbila a beru si je na výjimečné události," prozradila Korzu Jirešová.

Detektivní komedie Splašené nůžky od Paula Pörtnera se už dvacet let hraje v americkém Bostonu a vysloužila si zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Do hry vstupují diváci. Ti v danou chvíli určují, kdo je vrahem. Teď je hra hitem v pražském Kalichu.
"Diváci mě překvapují, s jakou vášní se nechají vtáhnout do hry, jak si vymýšlejí a domýšlejí příběh. Někdy jsem tím společně s kolegy úplně šokovaná," říká herečka, která se v roce 2006 stala v televizní divácké anketě Objevem roku za roli barmanky v Ordinaci v růžové zahradě a nyní jde z role do role.
"Teď mě čeká příprava muzikálu Hledá se muž, značka bohatý, v plzeňském divadle. Jedinečný na něm bude živý orchestr, což obvykle u současných muzikálů nebývá. Ráda vystupuji s živým orchestrem, to je pro mne zážitek," podotýká Ivana.

Dostala pokutu za dceru
V divadle má Ivana Jirešová úspěchy, v osobním životě ale trápení - tahanici se svým bývalým přítelem, novinářem Ondřejem Höppnerem, o dceru Sofii (4).
"Už i organizace na ochranu děti se mi snaží pomoci. Ale je tu nezávislý soud, s tím se to táhne, a Sofinka musí být tu čtrnáct dní u mě a další dva týdny zase u mého bývalého přítele. A já bych ji chtěla mít více u sebe. Jednou jsem ji kvůli Sofinčině nemoci jejímu otci nepředala a už jsem si vysloužila pokutu," líčí Ivana, která by si se svým manželem, muzikantem Viktorem Dykem, ráda pořídila miminko.
"Ale kvůli těm tahanicím o Sofinku si zatím další dítě nemohu dovolit," dodává Jirešová smutně. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.