Inkontinence - zbavte se problému, o kterém se nemluví!


Každá z nás si přeje být zdravá, krásná a mít dostatek sebevědomí. Proto o sebe pečujeme. Příjemný pocit z našeho těla se však vytrácí, pokud nás postihne nepříjemný problém, například inkontinence. Že touto poruchou trpíte a důkladně ji skrýváte? Přestaňte ji skrývat a skoncujte s ní jednou provždy!

Vysoce komfortní řešení 
Inkontinence močového měchýře neboli samovolný únik moči postihuje každou čtvrtou ženu. Lze ji léčit, ale většina žen tento problém raději skrývá, než by se svěřila do rukou odborníků. Trpí přirozeným ostychem, obavou z nepříjemné operace, nebo kombinací obojího. A co známé Kegellovy cviky na posílení pánevního dna? Ty jsou běžně doporučovány, bohužel posilují pouze některé ze svalů. My jsme pro Vás vypátrali něco mnohem účinnějšího. Světová novinka - speciální „křeslo“ - Biocon 2000 - představuje naprosto bezbolestnou, neinvazivní metodu zpevnění svalů pánevního dna bez námahy a ostychu, která nevyžaduje přítomnost lékaře. Jedná se o bezkontaktní aplikaci, takže se nemusíte ani svlékat. Tato metoda dokáže řešit všechny formy inkontinence, chronické bolesti pánevního dna, bolestivou menstruaci, ale i poruchy orgasmu u žen. Lékaři ji rovněž doporučují jako regeneraci pánevního dna po porodu, což je účinná prevence vzniku inkontinence v pozdějším věku.

Uvolněte se, prosím!
Zajímá Vás, jak samotné ošetření probíhá? Celkem jednoduše. V diskrétní příjemné místnosti se posadíte na pohodlné křeslo. Najdete si místo, které je pro Vás nejpříjemnější a kde nejintenzivněji cítíte kontrakce ( stahy, smršťování) svalů. Uvolníte se a můžete si proceduru užít. Jedna aplikace trvá celkem 20 minut. Zahrnuje čtyři speciální programy. (Každý má jinou intenzitu. Tato intenzita se stále stupňuje.) Při ošetření cítíte, jak Vaše svaly pracují a Vy se přitom nemusíte vůbec namáhat. 

 

Po skončení posledního programu Vaše tělo zaplaví příjemný pocit z důkladného procvičení svalů. Přemítáte, kolik taková „gymnastika“ stojí? O nic víc než běžná masáž nebo třeba pedikúra. Pokud si neumíte ošetření představit, je vhodné absolvovat vstupní konzultaci na které si jednu aplikaci vyzkoušíte zcela zdarma. Navíc zde získáte veškeré potřebné informace, jakým způsobem dosáhnout největšího efektu a ještě získáte tu nejvýhodnější cenu. 

Přijďte na návštěvu! 
Pánové, nemyslete si, že Biocon - 2000 je ryze ženská záležitost! Tato technologie může významně přispět také ke zkvalitnění Vašeho sexuálního prožitku - pomáhá řešit problémy s erekcí. Odborníci její aplikaci doporučují i po operacích prostaty. Ptáte se, kde můžete toto revoluční křeslo vyzkoušet? V Praze na jediném pracovišti a to v Centru laserové estetiky, které od srpna 2010 najdete na nové adrese Římská 16, Praha 2 ( pouze 3min. od metra I.P.Pavlova, nám. Míru nebo Muzeum). Internetová adresa však zůstává stejná www.krasa-zdravi.cz. Neostýchejte se přijít na návštěvu! Ochotně Vám zde poskytnou i jiné estetické služby, jako je například odstranění chloupků, rozšířených žilek, celulitidy, strií, zeštíhlení postavy, léčba akné, vyhlazení vrásek , aplikace botulotoxinu a mnoho dalších.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.