Hůlku poslal producent po rozchodu s Vaňkovou do Řecka!

05.11.2009 | Revue

Zpěvák Daniel Hůlka (41) zažil poslední měsíc velmi nepříjemné období.

Musel čelit bulvárním pomluvám, že kvůli své práci skončil v psychiatrické léčebně, a také se rozešel s přítelkyní, zpěvačkou Šárkou Vaňkovou. Předtím si ještě podle médií stihl zaflirtovat s herečkou Kateřinou Hrachovcovou - Herčíkovou.

Situaci za něj nakonec vyřešil producent divadla Hybernia Oldřich Lichtenberg, který ho poslal odpočinout si do Řecka.
"Olda Lichtenberg mi řekl: ,Hele, tady mít klid nebudeš. Vezmi si klíče od baráku a jeď do Řecka a tam se trochu odreaguj.´ Tak jsem ho poslechl," svěřil se Hůlka, který odjel ve čtvrtek (5. 11.) se svým kamarádem, kameramanem Jarkem Voborným.

"Budeme tam minimálně do 20. listopadu. Chci si teď užít trochu klídek, výbornou tamní kuchyni a chystám se dělat to, co jsem původně plánoval dělat tady v Čechách. Budu se v klidu připravovat na Barona Prášila," vysvětlil krátce před odjezdem Dan.

Role Barona Prášila je prý pro zpěváka zatím jedna z nejnáročnějších.
"Ta role je opravdu velká a musím se ji naučit celou. Kromě toho chystám ještě vánoční koncert, po kterém bude následovat šňůra, takže se musím naučit ještě repertoár. To jsou důvody, proč jsem si vzal v divadle pauzu. Ne žádná psychiatrická léčebna."

Vztah s kolegyní Šárkou Vaňkovou, se kterou se minulý týden rozešel, Dan potvrdil. Nechce se k tomu ale dále vyjadřovat.
"Bohužel je to tak, nejsme spolu. Nechci už to dál komentovat, protože já jsem nikdy přes média svoje soukromí neřešil a nechci to dělat ani teď," zdůraznil.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.