Hledáte tatínka pro Vaše děti?

19.10.2009 | Sex a vztahy

Jste krásná a inteligentní žena, která již dávno začala naslouchat tlukotu svých biologických hodin, stále se Vám však nedaří, najít toho pravého tatínka?

Nezoufejte, nejste v tom sama. S tímto problémem se potýká slušná řádka žen. Na následujících řádcích Vám poradíme, co byste měla dělat.

Ujasněte si své priority 
Jak čas plyne, člověk se čím dál pevněji utvrzuje v tom, že princové z pohádky na bílých koních ve skutečném životě bohužel neexistují. Dokonce ani moderní továrna, která by produkovala „ty pravé tatínky“ doposud nespatřila (a pravděpodobně nikdy nespatří) světlo tohoto světa. Volba partnera je spíše otázkou vzájemných kompromisů. Než začnete hledat partnera pro život, nejprve si proto ujasněte své priority.

Zda je Vaší hlavní prioritou skvělý milenec, či spíše kamarád se stejnými koníčky, táta, který si bude hrát s Vašimi dětmi, nebo otec, který Vaši rodinku dokonale finančně zabezpečí. Jen skutečně málo žen má totiž v životě to štěstí, že potkají partnera, kterého lze považovat za dokonalého.

Pokud jste zatoužila po dětech a na Vašem narozeninovém dortu již dávno hoří více než tři desítky svíček, pak bude nejspíš na čase, z některých (pro Vás méně podstatných) nároků slevit.

Laická kapesní typologie 
Není pravda, že všichni muži jsou stejní. Přestože se v mnoha věcech vzájemně podobají, po ulicích, chodbách, v obchodních centrech, na plážích a barech jich chodí mnoho typů. Pojďme se nyní podívat, na tři nejčastější z nich a zvážit, který z nich by mohl eventuelně být vhodným životním partnerem pro Vás. Postupně Vás připravíme na to, co můžete čekat od úspěšného podnikatele, pozorného metrosexuála a od praktického šikuly.

Úspěšný businessman má své charisma. Je obvykle velmi schopný, prozíravý a má dobrý odhad. To, co Vám na něm imponuje, je, že dokáže vydělat peníze a zabezpečit rodinu. Na druhou stranu může být velmi sobecký, zajímat se spíše o fyzický vzhled ženy, než o to, jaká je uvnitř. Někdy budete mít pocit, že uvažuje příliš chladně. Bude Vás mít rád, na něžnosti si však příliš nepotrpí.

Pozorný metrosexuálek je pravým opakem předchozího typu. Tento hezounek Vás obvykle přitahuje svým vzhledem. Je pěkně oblečený, společenský, příjemně voní, poradí Vám s výběrem oblečení, bot i parfému. Jako žena jej zajímáte po všech stránkách. Nosí Vám na schůzky květiny. Problém je v tom, že tyto květiny, divadla a výstavy platí v tom lepším případě jeho tatínek, v tom horším Vy sama. Vaše děti bude mít rád, počítejte však s tím, že finanční starosti budou svěřeny spíše Vám, nebo některým z rodičů. A ještě jedna nepraktická vlastnost. Zabere Vám koupelnu. Metrosexuálové dokážou strávit v koupelně více času, než většina žen.

Praktický šikula 
Praktický šikula je tatínek k pohledání. Vás a Vaše děti bude milovat, dokáže jim postavit na zahradě domeček i pískoviště. Opraví vše, od pračky, až po obklady v koupelně. Zakládá si na tom, že se o svou rodinu postará. Vydělává možná méně než pan podnikatel, je však mnohem štědřejší k těm, které miluje. V některých ohledech může být trochu jednodušší a bude nejspíš vyžadovat, abyste mu vařila klasická jídla a nepřepínala televizi v době důležitých sportovních přenosů. 

Hodně štěstí!
Jak vidíte, každý typ má své výhody i nevýhody. Naši laickou kapesní typologii však berte spíše s rezervou. Slouží především k tomu, abyste si ujasnila své priority, a věděla, na který okruh mužů se při svém výběru zaměřit. Nezávisle na tom, pro který z uvedených typů se rozhodnete, si buďte vědoma toho, že žena, která „zoufale shání“ muže pro život, má v sobě jakýsi „asexuální“ náboj, který druhé pohlaví podvědomě odrazuje. Proto nedovolte, aby tlukot Vašich biologických hodin přehlušil vše ostatní a na svého přítele netlačte, aby se ženil, nebo plodil děti již po velmi krátké známosti! Zbytečně byste jej totiž vyplašila. Choďte často do společnosti. Buďte milá, sebevědomá a přátelská. Tatínek pro Vaše děti existuje, jen ho potkat!

Foto: Samphoto

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na bezmasá jídla

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.