Hegerová chystá po letech chystá novou autorskou desku!

17.07.2009 | Revue

Hana Hegerová (77) , ikona českého šansonu chystá po letech novou desku.

Začne ji natáčet letos v srpnu. Přitom už v září musí absolvovat plánovanou operaci.

"Druhou polovinu července se budu věnovat intenzivnímu odpočinku. Chci nabrat energii na srpen, kdy natočím několik písniček, které by se mohly použít pro moje nové CD. Půjde o francouzské šansony, k nimž už mám připravené české texty od Jiřiny Fikejzové a Pavla Vrby," prozradila Hana Hegerová.
"K natočení desky se chystám už několik let. Pokaždé z projektu z nejrůznějších důvodů sešlo. Letos ale všechno nasvědčuje tomu, že první práce a přípravy skutečně v srpnu začnou. Když všechno půjde dobře mohlo by CD na jaře hotovo," přeje si zpěvačka.

Hegerová sice v roce 2006 vydala 2 CD s názvem Všechno nejlepší , šlo ale o výběr jejích nejznámějších hitů a záznam koncertů. Na samostatné album čekají její příznivci i hudební kritici už řadu let.

Koncertní sezónu zahájí zpěvačka na podzim. Vystupovat ale bude pouze v Praze.
"Předpokládám, že budu opět koncertovat v divadle Kalich. První vystoupení by se měla uskutečnit v měsíci říjnu. Všechno ovšem záleží na mém zdravotním stavu. Během září se totiž v nemocnici podrobím menší operaci. Věřím ale, že žádné vážné komplikace nenastanou a v řijnu se opět přivítám se svým publikem. Mimopražské koncerty na tento rok ale neplánuji. Dlouhé cesty mi nedělají dobře a tak v Ostravě, Brně, Bratislavě i v jiných městech vystupuji jen jednou za tři roky," dodala zpěvačka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.