Hanychová:
Těhotná jsem nikdy nebyla. Jen tlustá!

20.04.2010 | Revue

Kontroverzní modelka a věčná potížistka Agáta Hanychová (24) o sobě dala zase znát. Nedávno tvrdila, jak moc chce dítě. Když se začala zakulacovat, vše dementovala a svedla to na nezměrnou chuť k jídlu.

"Honza je konečně ten pravý, kterého bych si jednou chtěla vzít a mít s ním dítě. Nebude to ale tak rychle," usmívá se šibalsky Hanychová, když mluví o společné budoucnosti s motokrosovým závodníkem Honzou Brabcem.

Přitom to ale není tak dávno, kdy česká Paris Hiltonová vyhlašovala, že se na své 25. narozeniny (28. 4.) za Brabce provdá a do konce roku 2010 budou mít miminko.
"Ano, přibrala jsem, ale ne proto, že bych otěhotněla. Jen jsem se rozjedla víc, než bylo zdrávo. Když je holka šťastná, zvětší se jí chuť k jídlu," vysvětlila Hanychová.

"Když mi spadly růžové brýle, rozhodla jsem se, že se sebou musím něco dělat. Během měsíčního pobytu s Honzou v Americe jsem zase shodila sedm kilo," svěřila Hanychová, která opět šokovala, když se vrátila štíhlá jako proutek a bez těhotenského průkazu. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.