Gott oslavil sedmdesátku ve velkém stylu, dorazil i Havel

15.07.2009 | Revue

Bílá a Bartošová však chyběly. Až do dnešního rána slavil Karel Gott v pražském Ambassadoru své sedmdesátiny.

Tisícovka hostů a gratulantů, hektolitry šampaňského, záplava květin i celebrit. Z těch nejznámějších, které s 34 násobným Zlatým a Českým slavíkem zpívaly nejednou před vyprodanými halami, však nedorazila Lucie Bílá ani Iveta Bartošová. Spekulace bulváru o zákulisní válce se však nepotvrdily.

I když Lucii Bílé, která si užívá volno s maminkou v lázních Luhačovice, nestálo za to přijet byť jen na otočku, nešlo prý o nic osobního.
"Žádnou válku v tom nehledejte. Prostě jsem si jen potřebovala odpočinout. Karlovi jeho narozeniny určitě vynahradím!" vzkázala Bílá po Gottovi.
Bartošové zase překazil účast na oslavě Gottových sedmdesátin pracovní cesta do daleké Dubaje.

I tak se to ale v Ambassadoru známými tvářemi jen hemžilo. Popřát živoucí legendě české hudby dorazil osobně i Václav Havel, který se ve společnosti objevil - již poněkolikáté za krátkou dobu - bez své manželky Dagmar. Tu jako doprovod zastoupil Michael Kocáb.
Se skleničkou v ruce byla naopak vidět Ilona Csáková, byť je již v šestém měsíci těhotenství. S bříškem se ukázala i manželka rockera Petra Koláře.

Gott opět ukázal, že jeho velkorysost nezná mezí. Hosty napájel značkovým vínem, jehož prý útroby hotelu ukrývaly 5 tisíc lahví! Stoly se prohýbaly pod vyhlášenými specialitami a poslední hosté se loučili až časně ráno. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.