Gondík nezvládá matematiku pro druhou třídu!

02.09.2009 | Revue

Herec a muzikant Dalibor Gondík (39) na školní léta vzpomíná moc rád. Do školních lavic by se hned vrátil a možná, že by mu to i prospělo.

Jak totiž přiznal, má problémy s matikou pro druhý ročník základní školy, kterou navštěvoval minulý školní rok jeho syn Theodor.

Sám Gondík navíc jako žák často míval kázeňské problémy. Jako dnes si pamatuje na svůj největší průšvih. Vyfasoval za něj dokonce ředitelskou důtku.

"Byl jsem přistižen na škole v přírodě po půlnoci v dívčím pokoji. Bylo to ale naprosto nevinné, holek tam bylo tehdy asi sedm. Já se jen předváděl a povídal jsem si s nimi, protože se mi nechtělo spát," odůvodňuje své chování Dalibor Gondík. Doma z toho pak prý byl pěkný mazec.
"Dvojky z mravů jsem měl často na konzervatoři. To ale bylo proto, že jsem měl spousty dalších zájmů a občas jsem tam nechodil. Tím pádem jsem měl neomluvené hodiny," prozrazuje herec.

Aduš byla vzorňačka!
Pravým opakem byla podle Daliborových naprosto živých vzpomínek jeho sestra Adéla.
"Aduš byla vždycky vzorná. Byla to taková ta hodná holka s copánkama. Studovala na jedničky a dvojky, a to jak základní, tak střední školu. A rodiče mi ji dávali za vzor," vzpomíná Gondík.

Naštěstí Daliborův syn prý po otci není.
"Zatím skoro vůbec nezlobí. Teď šel do třetí třídy a škola ho celkově dost baví. Snažíme se mu pomáhat, ale musím se přiznat, že například matematika je dnes úplně jiná. Dokonce jsem se párkrát vydal za jeho učitelkou. Nechal jsem si vysvětlit matematické úlohy. Vůbec jsem jim totiž nerozuměl," svěřil se Gondík. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.