Gábina Osvaldová je prý jako cedník

09.09.2009 | Revue

Gábina Osvaldová (55), dvorní textařka Lucie Bílé a muzikálů svého muže Ondřeje Soukupa (57), přiznala, že si připadá jako cedník.

"Stále píši nějaké texty, pořád se něco přese mne cedí, připadám si jako cedník," svěřila se Gábina Osvaldová. "I když nejraději píši pro chlapy, tak nejčastěji pro Lucku Bílou. 

Jsem ženská, proto píši především o ženských pocitech, ženských problémech. Také když mě někdo naštve, po nějaké hádce se mi dobře píše, pěkně od rány. Takže emoce v těch textech určitě jsou. Tuhle jsem si uvědomila, že jsem půlku textu vymyslela v bazénu, když jsem plavala a rozcvičovala si nohu. Ale někdy píši text v kuchyni, když vařím, nebo sedím na zahradě nebo i v autě."

Kamarádka Gábiny Osvaldové Lucie Bílá teď zahájila velké turné BANG BANG Tour 09 po Česku, ve kterém vystupuje se svými hity, otextovanými právě Gábinou Osvaldovou.

"S Luckou je to někdy složité. Také mi třeba řekne, Gábi, tohle přece nemohu zpívat, to nejsem já. A já jí odpovídám, to nejsi ty, to není tvůj deník. Samozřejmě že ve svých textech se hrabu také ve svém životě i v různých cizích životech. Ale Lucka chce zpívat jen o tom svém," dodala textařka.

Léto prožila Gábina Osvaldová především na chalupě, zatím co její muž létal po Evropě ve svém letadle.

"Dříve jsem s ním létala, ale letos už ne. Nechám to raději těm mladším a odvážnějším. Já už lítat nemusím. To jsem raději na chalupě a vymýšlím texty pro náš nový muzikál Robin Hood, který by měl mít příští rok premiéru v Kalichu," uzavřela Osvaldová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.