Frühlingová má jasno:
Bude to Filip Renč!

12.10.2010 | Revue

Zpěvačka Iva Frühlingová (28) oslovila Filipa Renče, aby jí pomohl uzavřít jednu profesní kapitolu. To, že jsou momentálně oba sami, s tím prý vůbec nesouvisí. Iva si vybrala režiséra Renče z úplně jiných důvodů.

Filipa sice nedávno opustila přítelkyně Šárka Vaňková a Iva se rozešla se svým partnerem Honzou, o nový milostný románek záletného Renče ale prý vůbec nejde. Týká se to údajně čistě pracovní záležitosti.

Iva požádala Renče, aby se stal kmotrem její nové desky.
"Filipa jsem si vybrala proto, že použil většinu mých písniček z prvního alba Litvínov do Románu pro ženy. Tím se nastartovala moje kariéra. Filip mi tehdy pomohl, kdo jiný by to měl být, než on? Další album, které už je hotové, vlastně uzavírá určitý styl hudby, mám chuť dělat věci trochu jinak," objasňuje Iva.

A jak?
"S mými francouzskými přáteli máme spousty nových nápadů. Jde o takový dance folk, ale nechci se nějak škatulkovat, láká mě styl, který teď frčí ve Francii, jsem nabitá energií, uvidíme…" upřesňuje Frühlingová.

A co je pravdy na tom, že se Iva chystá opustit Česko?
"Já nevím, chystám se tam zatím jen na dva týdny. Od Nového roku tam asi budu točit desku. Možná, že se tam pak přestěhuju, budu tam žít a umřu tam. Možná, že tam budu jezdit jen na prázdniny…" přemýšlí nahlas Iva.

A Korzu se svěřuje i s dalšími svými pocity:
"Vždycky jsem měla plány, říká se, my plánujeme a Bůh se směje. Teď plány nemám a cítím se úplně skvěle." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.