Foret se rozešel se svou první velkou láskou

01.02.2010 | Revue

Zpěvák Michal Foret (23) je volný. Pracovní nabídky se mu jen hrnou, ovšem milostný vztah mu nevyšel.

Michal zakotvil v úspěšném muzikálu Děti ráje, končí konzervatoř, vystupuje se svou kapelou a chystá třetí cédečko, ale je sám.
"Žil jsem s ní tři roky, plánovali jsme si velkou společnou budoucnost, byla to moje první velká láska…. Bohužel, nám to nevyšlo, dost to bolí…," prozradil smutně. 

Je na něm vidět, že se z rozchodu ještě nevzpamatoval. A také proto prý nikoho nehledá. Doufá, že si ho nějaká dívka sama najde.

SuperStar mu změnila život
Když se Michal před čtyřmi roky umístil v soutěži Česko hledá SuperStar na šestém místě, vyjukanému klukovi z malé vesnice na Moravě se rázem zcela změnil život. Získal smlouvu s hudebním vydavatelstvím SONY BMG a skladatel Ondřej Soukup byl producentem jeho debutové desky "FORTE".

"SuperStar mi strašně moc dala, rád na tu dobu vzpomínám, bylo to nádherné. Česko Slovenskou jsem ale nesledoval, ono mě to už moc nebaví," řekl překvapivě Michal.

Proč?
"Je to celé taková velká estráda. Mě zajímá spíš hodnota zpěváků, důležité pro ně bude, co udělají, až ten servis, který kolem sebe v SuperStar měli, skončí. Zeptejte se mě za pět let, já vám řeknu, jací jsou, nebo byli," navrhl Michal Foret.

Teď se vydal dost složitou cestou. Opustil agenturu, která ho zastupovala, začal studoval a se svou kapelou objíždí festivaly.
"Stalo se mi párkrát, že jsem dopadl dost tvrdě na zadek, ale karta se začala postupně obracet. Naštěstí jsem peníze, které jsem rychle vydělal, nerozfofroval, ale investoval do bydlení," dodal zpěvák. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.