Floating představuje nový způsob, jak předejít jarní únavě


Únor je měsíc, kdy na nás už padá únava z pošmourných zimního období a beznaděj z toho, že slunné dny jsou ještě daleko. Nejsnazší způsob, jak se zbavit depresí, je nechat se trochu rozmazlovat.

Letošní poměrně krutá zima se podepisuje na našem zdraví a připravuje nás o zbytky energie.
Abychom nepřivítali první jarní paprsky vyčerpaní, nebo dokonce nemocní, měli bychom se už teď pokusit pomoci našemu tělu získat novou sílu a elán.

Stále populárnější regenerací je floating, při němž dochází k naprosté relaxaci svalů, synchronizaci obou mozkových hemisfér a produkci endorfinů - hormonů dobré nálady.

"Floatační nádrž se podobá vejci nebo děloze, takže v nás vyvolává pocit návratu do matčina lůna. Voda v něm má stejné vlastnosti jako voda z Mrtvého moře, což umožňuje vznášet se bez jakékoli námahy na hladině," vysvětluje ředitel wellness hotelu Bellevue v Poděbradech Dan Müller a dodává:
"Krevní tlak se při floatingu stabilizuje, proud urychluje odplavení odpadních látek. Následkem těchto blahodárných procesů spolu s hlubokou relaxací, uvolněním svalů a páteře umožňuje floating zlepšení kondice a celkového zdravotního stavu. Ležíte v ideálním tvaru v teplé vodě a necháváte na sebe působit minerály z Mrtvého moře a relaxační hudbu."

Počet zájemců o wellness relaxaci rok od roku stoupá.
"Každým rokem se k nám vrací klienti, kteří zjistili, že například víkend strávený saunováním, masážemi, plaváním, pobytem ve vířivce a floatingem jim ´dobije baterky´. Místo jarní únavy přivítají potom první teplé a slunné dny s energií a optimismem," dodává Müller.

Zdroj: Korzo
Foto: Samphoto

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.