Ewa Farna natáčí novou "Virtuální" desku, škola musí počkat!

15.09.2009 | Revue

Zpěvačku Ewu Farnu (16) čeká náročný podzim. Na týden se zavřela do studia, aby nahrála svou novou desku s názvem "Virtuální".

K tomu chystá velké turné s extravagantními kostýmy a jako host doprovodí na koncertech kapelu Čechomor.

Není tedy divu, že se v září podívala do školy zatím jen jednou.
"Všichni to naštěstí chápou a snaží se mi pomáhat. Mám individuální plán a věci si průběžně dopisuji," svěřila se Ewa.

Od pondělí do pátku je teď zavřená ve studiu a natáčí novou desku. Do školy půjde opět až za čtrnáct dní.
"Deska by měla vyjít určitě koncem října. Chceme to mít hotové ještě před turné, takže teď pořád nahráváme a sedíme ve studiu. Písničku Toužím, která už jde do rádií, jsme dokonce předtáčeli, protože tam byly nějaké problémy a chtěli jsme, aby to bylo dobré," vysvětlila Ewa, která k této písničce a dalším třem napsala vlastní text.
"Na textech jsem se částečně podílela a s výsledkem jsem naprosto spokojená. Repertoár je super a ta deska určitě bude stát za to," řekla zpěvačka.

Na albu se objeví celkem dvanáct písniček, všechny v češtině: "Plánovali jsme i něco v angličtině, ale nakonec jsme od toho upustili. Možná budeme dělat něco navíc, ale na desce budou určitě všechny písničky česky."

Ovlivňují ji Lady Gaga a Linkin Park
Ewa Korzu prozradila, že inspiraci nejčastěji hledá v různých situacích. Třeba když je ve škole, s kamarády nebo poslouchá muziku. Právě v hudbě ji prý teď nejvíce ovlivňují extravagantní zpěvačka Lady Gaga a kapela Linkin Park.

"My jsme si před natáčením písničky Toužím řekli, že spojíme Lady Gaga s Linkin Park, že to bude takové trochu disko s taneční formou. Přece jen to teď hodně frčí, takže doufám, že se to bude líbit. Je to takové spojení těch dvou interpretů se mnou a názvem Virtuální," usmála se Ewa. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.