Erbová si stěžuje:
Bahenský platí na naši dceru jen 2000 korun!

29.06.2010 | Revue

Modelka Vlaďka Erbová (29) je uprostřed rozvodového řízení s hokejistou Zdeňkem Bahenským (24). V případě tohoto znesvářeného páru se ale neřeší majetek, jak to většinou bývá. Nejčastěji se skloňuje opatrovnictví jejich dcery Viktorky (4).

"Můj, zatím ještě současný, manžel platí na naši společnou dceru jen dva tisíce korun výživného měsíčně. Tuto výši mu určil soud v předběžném opatření," svěřila Erbová.

"Rozhodně nikdy nebudu manželovi bránit, aby se s naší Viktorkou vídal. Je to naše společné dítě a já si ho vždy budu vážit za to, že mi ji dal. Na druhé straně si rozhodně nemyslím, že by ji chtěl soudem svěřit do péče. Jeho práce mu už teď umožňuje vidět se s ní mnohem méně, než by, předpokládám, chtěl," myslí si modelka.

"Když má Zdeněk volno, investuje ho často do relaxování a vlastního volného času. Za Viktorkou jezdí, ale ne s železnou pravidelností," naznačila Erbová to, co zdroje z okolí páru jen potvrzují.

Hokejista, kterému je přeci jen čtyřiadvacet let, má prý kromě své dcery příliš mnoho jiných zájmů a Viktorku navštěvuje, jen když se mu chce. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.