Elixír mládí a krásy pro Vaši pokožku


Vyzkoušejte novou kosmetickou řadu od firmy Weleda! Regenerační péče Granátové jablko je opravdovým elixírem mládí a krásy pro Vaši pokožku. Jedná se o přípravky s intenzivním regeneračním účinkem, které jsou navíc vyrobené výhradně z čistých přírodních surovin.

Granátové jablko má tradici sahající do mýtických časů historie lidstva. Granátovník, který má pravděpodobně kolébku v Persii, se pěstoval také v Palestině a v Egyptě. Již ve starých kulturách bylo granátové jablko považováno za elixír mládí a krásy. Weleda znovu objevila hodnotu tohoto jedinečného plodu přírody pro zachování svěží a hladké pokožky.

Hýčkejte pokožku celého těla již během sprchování za použití Sprchového krému Granátové jablko. Pro zvýšení regeneračního účinku je velmi vhodné kombinované použití: Do ještě vlhké pokožky celého těla vtírejte proto hned po sprchování nebo koupeli Regenerační olej Granátové jablko. A nezapomínejte, že péči potřebují i Vaše ruce. Regenerační krém na ruce nejen zamezuje projevům stárnutí, ale také napomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn.

   

Proč je tato nová kosmetická řada tak účinná a přitom šetrná? 
Základem všech přípravků je čistý olej ze semen granátového jablka. Působí jako přírodní antioxidant – odbourává volné radikály a tím zamezuje stárnutí pokožky. Intenzivní regenerační efekt je navíc zajištěný čistě přírodním způsobem, což potvrzuje i to, že všechny přípravky splňují přísná kritéria certifikátu NaTrue, který garantuje nejvyšší kvalitu čisté přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky.

Přípravky jsou k dostání v Klubových prodejnách Weleda (aktuální seznam na www.weleda.cz) a v síti dm drogerií.

www.weleda.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.