Dominiku Kadlčkovou nechtějí pustit do Honkongu!

15.07.2009 | Revue

Modelka Dominika Kadlčková (19) je na vážkách. Dostala v zahraničí skvělou pracovní nabídku.

Přesto váha, jestli ji vzít. Čeká, až jak to dopadne s jejím vyvoleným i s cestovním vízem. Zatím je ale skeptická.

"Pokud to s určitým člověkem dopadne, tak zahraničí nebude. A pokud nedopadne, tak odcestuji. Ale zatím to vidím, že nedopadne, tak plánuji odjet do Hongkongu," svěřila se modelka, která tam prý dostala práci minimálně na tři čtvrtě roku.

Prozatím je z toho ale zoufalá, protože ji do země vůbec nechtějí pustit.
"Kvůli hrozbám Severní Koreje mi do Hongkongu nechtějí dát víza. Já si ale myslím, že se tam ale stejně nakonec nějak dostanu," tvrdí odhodlaně.

Dominika už má zkušenosti s prací v Šanghaji. Je tedy připravená na všechno. Ani se steskem po rodině a přátelích prý nemá problémy.

"Jsem zvyklá být sama. To k mé práci patří. Nemůžete chtít všechno. Buď máte vztah, anebo práci. Jedno si prostě musíte vybrat. A to není jen v téhle profesi, ale i v mnoha dalších," tvrdí zkušeně Dominika.

V létě pojede do Chorvatska
Protože Hongkong vyjde nejdříve na podzim, naplánovala si Dominika, že stráví prázdniny v Chorvatsku. Miluje to tam. Otázkou ovšem zůstává, zda jí výlet nepřekazí práce.

"Do konce července budu určitě pracovat. V srpnu jsem chtěla odjet na dovolenou, ale teď jsem se od Vlasty Hájka dozvěděla, že ji mít nebudu, protože budou nějaké akce," tvrdí kráska, která i přesto neztrácí hlavu.

"Chci se určitě podívat do Chorvatska. Je to můj druhý domov. Když se budu muset kvůli práci vrátit, tak se vrátím."

Jediné, co teď tedy modelce dělá těžkou hlavu, jsou její nové profesionální fotky. Potřebuje je pro práci v zahraničí.
"Já jsem si teď udělala všechno, co jsem potřebovala. Chybí mi už jen nové prezentační fotky, které potřebuji kvůli Hongkongu. To musím v nejbližší době vyřešit," věří Kadlčková. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.