Dojatá Vondráčková vyhrála titul Gay osobnost žena roku!

23.10.2009 | Revue

Zpěvačka Helena Vondráčková (62) si na své konto může přičíst další ocenění. Homosexuálové ji udělili titul Gay osobnost žena roku.

Zpěvačka Helena Vondráčková (62) si na své konto může přičíst další ocenění. Homosexuálové ji udělili titul Gay osobnost žena roku. 

"Moc si toho vážím a doufám, že je o své podpoře každým okamžikem přesvědčuji. Snad mi zůstanou i nadále věrni," svěřila se Vondráčková, která letos na druhou kolej odsunula Evu Decastelo.

Ta stejný titul od gay komunity získala loni. Prohra s Helenou Vondráčkovou jí ale v žádném případě nevadila.

"Za druhé místo jsem velmi vděčná. Samozřejmě bych ráda vyhrála, ale vzhledem k tomu, že mě porazila Helena Vondráčková, tak větší čest jsem si nemohla přát," prozradila moderátorka, která nedávno přivedla na svět chlapečka Michaela.

"Gay komunitu už hodně dlouho podporuji, tak si myslím, že druhé místo je poměrně logickým vyústěním. Loni jsem tuto kategorii vyhrála a letos to vnímám jako takový dozvuk. Žádné zklamání z toho, že jsem druhá, rozhodně není. Být druhá po Heleně Vondráčkové je totiž výsada," tvrdí Decastelo.

Na třetím místě se v ženské kategorii umístila zpěvačka Lucie Vondráčková.

V mužské kategorii nejvíce překvapil druhým místem moderátor Leoš Mareš, který má kvůli svým neustálým avantýrám k homosexualitě také poměrně daleko. Cenu si osobně vyzvednout nepřišel.

Zdroj, foto: Korzo
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.