Dívky brečely a omdlévaly a Šmajda dostal hlad!

19.01.2010 | Revue

Koncert finalistů soutěže Česko Slovenské SuperStar zaplnil pražskou O2 arenu více než deseti tisíci nadšenými fanoušky. Ti se už nemohli dočkat, až uvidí své hvězdy.

Hned na začátek vystoupila taneční skupina Dance academy, která zpěváky provázela celý večer. Koncert byl rozdělen na dvě části, protože každý z finalistů zazpíval dvě písničky.
Vystupovali v pořadí od prvního, kdo vypadl, tedy od Thomase Puskailera (28), až k Martinovi Chodúrovi (20).

Šmajda to málem schytal banány!
Nejvíce však diváky zaujal Miroslav Šmajda (21), který během zpívání prošel publikem. Ochranka měla co dělat, aby se dostal v pořádku zpět na pódium.

Když dozpíval, hodil do publika svůj pásek a později i tričko. Strhl se ohromný boj. Na pódium mu přistál trs banánů, do kterých se při děkovačce pustil.
"Byl to nejkrásnější večer mého života. Nic takového jsem nikdy nezažil," řekl Šmajda, který dokonce roztancoval i Marešova (33) čtyřletého syna Jakuba.

"Zřejmě bude tvrdej kluk po tátovi," smál se Leoš Mareš nosící tričko s nápisem "I love Adela." Adela Banášová (29) se totiž koncertu nezúčastnila a nechala v tom Leoše samotného. "Aspoň si ji po celou dobu moderování nechám na srdci," komentoval to moderátor.

Chodúr v kvádru válel na klarinet
Show udělal i Jan Bendig (15), který do publika hodil svůj klobouk, a Ben Cristovao (22), který udělal salto. Martin Chodúr (20) jako jediný vystupoval v kvádru a také předvedl hru na klarinet.

Ještě na konci koncertu drželo Šmajdův pásek dvanáct dívek.
Žádná z nich se ho nechtěla vzdát. Finalisté večer ukončili hymnou SuperStar Příběh nekončí. V ten okamžik se publikum dostalo přímo do transu. Fanoušci ječeli, holkám tekly slzy a některé z nich dokonce omdlely.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.