Dělejte děti spontánně!

16.10.2009 | Sex a vztahy

Zatoužili jste s partnerem po dětech, jejich zplození se Vám však nedaří tak rychle, jak byste si představovali? Nepropadejte panice!

Nedramatizujte situaci! Ono to vyjde! Chce to jen více pohody a méně snažení! A pár šikovných triků k tomu! Tady jsou!

Uvolněte se, prosím! 
Možná jste se již mnohokrát přesvědčili na vlastní kůži o tom, že zákon schválnosti je velmi těžké obejít. Když si umane, že Vám trochu zaškodí, pak nepomůže ani ten nejdražší právník. Milenecká dvojice, která pilně studuje a na děti má ještě spoustu času, jako na potvoru bude řešit problém s tím, že dívka nechtěně otěhotní. Milujícímu se páru, jehož především ženská polovička po dětech neskutečně touží, se to ne a ne podařit.

Pokud k těmto zoufalým (či spíše zoufale se snažícím) párům patříte, pokusíme se Vám dát několik rad, které by Vám mohly pomoci na cestě za Vaším vytouženým snem.

Takže pozor, zbystřete smysly! Prvním předpokladem úspěchu je, že se přestanete křečovitě snažit, a trochu se uvolníte. Stav lidské mysli sice není pouhým okem viditelný, na zplození se však podílí mnohem větší měrou, než si myslíme. 

Co byste měli vědět
Naprosto nezáživná, ale užitečná řeč čísel neboli statistika praví, že průměrnému páru to trvá celý rok, než se mu podaří zplodit potomka. Není ničím neobvyklým, když se tento interval protáhne až na dva roky. Teprve poté je na místě, začít zjišťovat, zda jsou oba partneři po fyziologické stránce v pořádku, a zda se k sobě v tomto ohledu hodí. Do té doby bychom si měli spontánně užívat a slova, jako je nemožnost, neschopnost, selhání, povinnost a další, raději zapomenout.

Dále je důležité si uvědomit, že plodné období je v poměru k délce menstruačního cyklu velmi krátké. Uvádí se zhruba čtyřdenní rozmezí (někdy i kratší), v němž je žena schopna otěhotnět. Pokud Vám na zplození potomka záleží, měli byste se milovat především během těchto plodných dnů.

Nezničte si milostný život 
Milování v plodném období však není radno zahajovat slovy:

„Miláčku, dneska mám plodný den, potřebujeme souložit.“

Nebo: „ Můžeš přijít dneska dříve? Mám plodné dny.“

Ani „co kdybychom to zase zkusili, třeba to vyjde“ nezní zrovna dvakrát sexy.

Velké nebezpečí těchto dobře míněných vět totiž spočívá v tom, že se po nějaké době může z milování stát jakýsi povinný rituál, který nakonec nebude bavit ani jednoho z partnerů. Navíc muži, kteří najednou začnou mít pocit, že si je jejich partnerka drží pouze jako chovného samečka, začnou hledat ze vztahu únik.

Nezapomínejte na to, že krásné milování je kořením života. Zkazit si milostný život jen proto, aby se Váš potomek narodil o několik měsíců dříve, je zbytečné.

Co může pomoci
Nyní si pojďme shrnout několik babských, ženských a dalších osvědčených rad, které jsou údajně zárukou úspěchu. To, že je třeba u souložení příliš nepřemýšlet a se snahou to nepřehánět, jsme si již řekli. Některým párům se podařilo zplodit dítě, když při milování dodržovali určitou polohu, nejčastěji misionářskou, kdy žena navíc těsně po mužově ejakulaci udělá tzv. „kolíbku“. Jiným dvojicím se osvědčilo milování po ránu, kdy tělo vyplavuje nejvíce hormonů. Dále mohou pomoci určité potraviny. Ženy, které chtějí otěhotnět, by v době ovulace měly jíst tučné mléčné výrobky. Jiné potraviny, afrodiziaka, zase zvyšují potřebnou sexuální touhu. Konzumace THC způsobuje pomalost mužských spermií, a proto je lepší, se jí vyvarovat!

Když tyto rady zkombinujete, je velká šance, že se Vaše rodinka již brzy rozroste! Přejeme Vám hodně štěstí a ještě více zdravých narozených dětí!

Foto: Samphoto

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na pomazánky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.