David Matásek čeká narození syna Pepíčka

19.01.2010 | Revue

Herec David Matásek (46), kterého proslavila role Kendyho ve filmové sérii Dušana Kleina o básnících, měl vždycky vztah k dětem.

S první ženou, dramaturgyní Simonou Matáskovou, má už dospívající dceru, se svou druhou ženou malou Marušku. Teď konečně čeká syna.

"Tentokrát to bude chlapeček," říká nadšený Matásek, který si například v televizním seriálu Přešlapy zahrál nepříliš dobrého otce.

"Už jsme mu vybrali jméno. Dohodli jsme se, že to musí být jméno obyčejné, české. Vyhrál to Josef. A tak čekáme Pepíčka. Pro mne to bude můj Godot." 

Čeká ho pokračování Přešlapů
David Matásek hraje totiž na Nové scéně Národního divadla ve hře Samuela Becketta Čekání na Godota roli Estragona.
"Je to vynikající hra, texty jsou šíleně náročné, děláme společně s Davidem Prachařem, Ondřejem Pavelkou a Janem Kačerem, co jen můžeme, abychom položili divákům otázku, jestli má cenu ještě něco očekávat," říká David Matásek, který kromě syna čeká na nové herecké příležitosti v Národním divadle.

"Na divadle je hezké, že obvykle po premiéře si přečtu, že mě čeká další role. Jsem zvědavý, jaká to bude tentokrát. A také se těším na pokračování televizních Přešlapů." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.