Dárky pro muže, které zaujmou a potěší


Chcete svému partnerovi, kamarádovi, nebo blízkému členovi rodiny udělat radost zajímavým dárkem, jenže nevíte, jakým? Poradíme Vám!

Není nad originální nápad
Milé dámy, jistě se shodneme na tom, že vymyslet ten správný dárek pro muže není tak snadné, jako jej vymyslet pro ženu. Zejména když náš partner, tatínek, dědeček, nebo kamarád nemá žádnou zvláštní zálibu, ani se nevěnuje sportu. Abychom Vám trochu pomohli, přinášíme tip, kde hledat inspiraci. Na internetových stránkách e-shopu s příznačným názvem www.darek.cz se to vtipnými dárky jen hemží. Nepřál by si někdo z Vašich blízkých svou vlastní ulici? Pokud ano, můžete ho prozatím potěšit nápaditou smaltovou cedulkou s textem dle Vašeho přání. Návrh cedulky vychází z pražské normy uličního značení, a proto se nejeden kolemjdoucí zarazí nad jejím neobvyklým obsahem. Vždyť ulice Našeho tatínka nebo Aleše Veselého není vůbec na mapě! Kdoví, jednou tam možná skutečně bude. Mezi dárky, které nikdy nezklamou, patří bavlněná trička. Že nejsou příliš originální? To ne. Pokud na nich ovšem není otištěna autentická titulní strana novin z data dle Vaší ctěné libosti. Co takhle věnovat svému miláčkovi tričko s potiskem novin, které spatřily světlo světa stejný den, kdy se narodil on sám? Tento dárek samozřejmě zaujme také Vašeho kamaráda. A nyní pozor! Pokud se Váš kamarád právě žení, můžete ho pobavit černým tričkem s příznačným nápisem GAME OVER.


Alkohol k oslavám patří 
A pomalu se dostáváme k alkoholu, který k oslavám nejrůznějších příležitostí neodmyslitelně patří. Najděte inspiraci na dárek ve světě promilí! Dárkový balíček v podobě pivních specialit z celého světa rozzáří oči každého milovníka piva. Jestliže je Váš obdarovávaný nekompromisním patriotem výhradně českého moku, vsaďte na balíček plný tuzemských piv. Pokud patříte mezi sofistikované ženy, pravděpodobně pošilháváte po dárku, který bude přínosem také pro Vás. Takovým je například unikátní skleněný džbán s pípou, který udrží Vašeho muže doma! Krok vedle neuděláte ani, když si vyberete některý z doplňků určených k servírování nápojů. Hitem je chladící půllitr, díky němuž se může oslavenec navždy rozloučit s teplajícím pivem. K zahození nejsou ani netradiční formy na led, anebo stojany na víno. Nás nejvíce zaujal řetězový stojan, který udrží láhev v nezvyklé levitující poloze. 
 
Hry, lety a výlety 
Pokud se domníváte, že by si drahý obdarovaný zasloužil trochu odreagování, kupte mu zábavnou hru, anebo hlavolam. Když hračky k odreagování nestačí, je čas vyrazit na relaxační víkend. Opět jeden z dárků, který si můžete vychutnat ve dvou. Můžete si jet společně zasportovat, pokochat se krásou našich hradů a zámků, anebo se nechat rozmazlovat lázeňskými procedurami. Pokud však Váš protějšek touží po větším dobrodružství, a rád by si na vlastní kůži zkusil pilotovat letadlo, nebo dokonce vrtulník, dopřejte mu tento jedinečný zážitek! Doufáme, že na www.darek.cz najdete přesně to, co potřebujete, a že Vám ušetříme spoustu starostí, času a peněz, které můžete investovat do pěkného dárku pro sebe! Udělejte radost svým blízkým i sama sobě!
Navíc můžete využít možnost jednoduchého výběru jakéhokoli dárku pro kohokoli k nejrůznějším příležitostem prostřednictvím našeho pomocníka: http://www.darek.cz/pomocnik-pro-vyber-darku.

www.darek.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.