Chůvu nepotřebuji, Toníčka zvládám sama, tvrdí Kostková

09.08.2010 | Revue

Herečka Tereza Kostková (34) navštívila spolu s dalšími celebritami vyhlášenou pražskou cukrárnu Světozor, kde s dětmi z dětského domova Ledce soutěžila v různých sladkých disciplínách.

A zatímco ostatní osobnosti si s sebou vzaly i své děti, Tereza nechala syna v jeslích.
"Toníčkovi jsou teprve tři roky a je v jesličkách. Jistě ho nemrzí, že tady není. Čokoládku mu dopřáváme, takže určitě o nic nepřišel," svěřila se herečka.

Že by si k Toníčkovi pořídila chůvu, o tom prý zatím neuvažuje.
"Myslím, že to není potřeba. Výchovu zvládáme stejně jako ostatní rodiny sami. Buď se mu věnuji já, nebo manžel," vysvětlila.

Dvojboj Ovocného Světozoru ji nadchl natolik, že spolu s Kateřinou Brožovou a týmem zvítězila. A to i přesto, že doma moc nepeče:
"Sladké mám ráda, ale ne v podobě tradičních zákusků. Jak všude říkám, nejraději mám štrúdl. Dřív jsem dokonce dělala pivní, z pivního těsta, což bylo zajímavé. Dnes už dělám jen klasický tažený."

Toníček prý na rozdíl od ní na sladké moc není.
"Myslím, že je víc masový a zeleninový. Ze sladkého má rád čokoládu a malinké tvarohové či povidlové koláčky. Určitě ale není ten typ, co by si dal rýžový nákyp nebo zemlbábu. Tyhle věci moc nemusí," prozradila Tereza. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.