Chci dítě, ale nemám s kým, přiznává Marta Jandová

07.10.2009 | Revue

Zpěvačka Marta Jandová (35) je pořád sama. A nad spekulacemi bulváru, že má novou lásku, se docela dobře baví.

"Nechápu, kde novináři tyhle informace berou. Dokonce jsem viděla i fotky svého údajného milence. Toho kluka vůbec neznám! Seděla jsem vedle něj, když jsem hrála poker, náhodou nás vyfotili a zbytek si vymysleli. Jinak je ale ten kluk docela pohlednej," řekla se smíchem porotkyně soutěže Česko Slovenská SuperStar.

Dcera rockera Petra Jandy má za sebou několik nevydařených vztahů, včetně šestiletého manželství. Najít si někoho a zamilovat se prý není při jejím pracovním vytížení zase až tak snadné. I proto si dává načas.
"Naposledy jsem byla hodně zamilovaná na začátku léta. Plánovali jsme, že se vypravíme na cesty po Jižních Čechách, ale nakonec z toho sešlo. Dohodli jsme se, že to nemá smysl. Měli jsme jiný pohled na život a v takovém případě začínat vztah nemá cenu," vysvětluje Marta Jandová.

Kvůli dítěti chtěla i za Michalem Davidem
Jak již Korzo informovalo, Jandová chtěla dokonce navštívit i zpěváka a producenta Michala Davida, nechat si vyložit karty a poradit, jak nového partnera "ulovit". David je příbuzný známé kartářky Dagmar Kludské a vykládání karet patří i mezi jeho koníčky. Co ale karty řekly, Marta nikomu neprozradí.
"Každý muž, se kterým jsem chodila, byl úplně jiný, a řekla bych, že byli i dost odlišní. Je mi vlastně jedno, jestli to bude blonďák, nebo jestli bude mít černé vlasy, bude mladý, nebo starší, ani na výši jeho konta mi fakt nezáleží," dušuje se zpěvačka.

Černovláska doufá, že po skončení soutěže bude mít mnohem více času na osobní život. To jí ale zase čeká účinkování v muzikálu Mona Lisa a divadelní zkoušky muzikálu Baron Prášil, kde získala jednu z hlavních rolí.
Navíc si Jandová chce i nadále občas odskočit koncertovat se svou německou skupinou Die Happy.

A protože je naprosto nadšená ze své malé sestry Anežky, není vyloučeno, že nám přichystá překvapení.
"Anežka je nádherná, naprosto dokonalá. Nezastírám, že toužím také po dítěti, ale k tomu musí být dva," směje se Marta Jandová. Přesto vyhrožuje, že Petr Janda se může dalšího vnuka dočkat už příští rok. Pokud ale Marta najde toho pravého. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.