Čenský zavraždí manželku a prožije si primářskou love story

21.06.2010 | Revue

Poté, co byl vyřazen z letitého moderování soutěže o Miss ČR, má herec a moderátor Jan Čenský (49) konečně zase dvě atraktivní role.

V detektivce Colombo - Vražda na recept v Divadle Broadway se představí jako vrah. A v seriálu Ordinace v růžové zahradě si zahraje primáře chirurgie.

"Za tuto práci jsem vděčný. V detektivce jsem ještě nikdy nevystupoval, dokonce si v ní zahraji lékaře, který zavraždí svou ženu," prozradil dřívější představitel pohádkových princů.

Jak to s ním bude v Ordinaci v růžové zahradě, prozrazovat nechce. Původně měl nahradit Jana Štastného coby primáře Dalibora Frintu. Ale na nátlak divaček, aby Štastný ze seriálu neodcházel, scenáristé připravili pro Jana Čenského novou postavu, také primáře, ale chirurgie.

"Snad jen mohu povědět, že můj vstup do Ordinace bude velmi dramatický. Autoři to moc hezky vymysleli. Skvělý nápad, jak se tam najednou objevím jako špičkový lékař. Ale své love story nesmím prozrazovat. Vždyť vlastně ještě ani nevím, jaké bude," zasmál se Čenský.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.