Bulvár lže, jsem šťastně vdaná, tvrdí Vendula Svobodová

07.10.2009 | Revue

Po rodinných tragediích, které Vendula Svobodová (37) prožila, prý nastal v jejím životě šťastný obrat.

Jako prezidentka Kapky naděje se raduje, že navzdory finanční krizi, její nadace je stále úspěšná. Navíc se 17. září tajně se provdala po více než dvouleté známosti za podnikatele Patrika Auše (31). 

"V Kapce naděje jsme krizi vůbec nezaznamenali. Firmy se na nás s penězi stále obracejí, protože vědí, že naše nadace dělá dobrou práci, že jejich darované peníze přijdou tam, kam opravdu mají," usmívá se Vendula.
"Například jsme teď získali dva a půl milionu korun od jedné firmy pro Kliniku dětské hematologie a onkologie ve Fakultní nemocnici v Motole na nákup speciálního robota. Peníze našich sponzorů putují vždycky na opravdu důležité věci. A já jsem šťastná, že se Kapce naděje stále daří." 

Vendula Svobodová, která nyní přibrala pár kil a jen kvete, má ještě jeden důvod k radosti. Tajně se provdala 17. září po více než dvouleté známosti za podnikatele Patrika Auše (31).
"A to byly teď ještě v době naší svatby plné noviny blábolů, jak jsme se s Patrikem pohádali a rozešli. A že jsem zase na dně," dodává Svobodová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.