Bučková si nechala přišít uši k hlavě, teď nemůže pracovat

26.06.2009 | Revue

Česká Miss 2008 Eliška Bučková (19) si konečně splnila svůj dlouholetý sen.

Ve čtvrtek 18. června si nechala v karlovarské nemocnici přišít své odstáté uši. Teď kvůli tomu ale nemůže přes tři týdny pracovat.

"Po dobu tří týdnů musím nosit čelenky, což je pro mě jako pro modelku neschopenka pracovat," svěřila se kráska, která je s výsledkem dvouhodinové plastické operace velmi spokojená.

"Po jiných uších jsem toužila už odmalička. Nikdy jsem si kvůli tomu třeba nečesala vlasy za uši, dělalo se mi z toho zle. Když má člověk mindrák jako já, pořád se na to musí soustředit. Je to první, co na sobě vždycky vidí. Jsem ráda, že teď už nic podobného řešit nemusím, a když se na sebe podívám, vidím už jen ty hezké věci."

Spousta lidí Elišku od záměru nechat si plasticky upravit uši odrazovala. Vyhrála prý Českou Miss, je to mladá hezká holka, má hodně pracovních nabídek. Co víc si přát. Jenže modelka už kvůli podobným řečem a také kvůli strachu několikrát operaci odložila. Tentokrát se ale zviklat nenechala.

Zvláště, když ji v jejím záměru podpořil přítel Laco, který za ní hned po operaci spěchal do nemocnice.
"Tentokrát jsem se definitivně rozhodla, že do toho půjdu a svůj velký sen si splním. Možná je to můj rozmar, ale kdo nezažil deprese z mindráku jako já, nepochopí," tvrdí Eliška.

Jelikož má teď tři týdny pracovní volno, rozhodla se, že nebude zahálet a pomůže alespoň své mladší sestře s dětmi na táboře.
"Chystám se teď na dva týdny se sestrou na tábor. Jede tam jako vedoucí, tak ji tam trochu pomůžu. Myslím, že to bude super," těší se modelka, která se poté chce opět vrátit naplno do práce. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.