Bohouš Josef přemýšlí o dalším muzikálu

26.06.2009 | Revue

Zpěvák Bohouš Josef (47), autor hudby úspěšného muzikálu Mona Lisa, hledá nový zajímavý námět na další muzikál.

"Zatím mě nic nezaujalo natolik, abych si řekl, tak to je ono, to je to pravé," svěřil se.

A zároveň prozradil, jak to vlastně bylo s Monou Lisou.
"Šel jsem kolem knihkupectví a tam jsem uviděl knížku s tímto názvem. Okamžitě mi bylo jasné, že to je ten správný námět. Dále už to samozřejmě byla týmová práce," prozradil Bohouš Josef, který v muzikálu Mona Lisa ztvárňuje i jednu z hlavních rolí.

Některé písničky měl napsané už předem, stejně jako v současné době už má několik skladeb, které zatím nikam nezařadil, a mohly by tvořit základ budoucího muzikálu.
"Když mě napadají písničky, rovnou si je škatulkuji. Vím, že tyhle budou pro kapelu, pro někoho jiného nebo zrovna pro muzikál. Když je šuplík plný, snažím se ho vyprázdnit. A tak vznikla i Mona Lisa," upřesňuje Bohouš Josef.

A protože v podstatě neumí odpočívat, tak i na toto téma si bude povídat se svými přáteli o dovolené. Třeba je něco zajímavého společně napadne.
"Jedeme s Kristinou a Alanem Bastienovými do Bulharska. Na prázdniny se moc těším. Samozřejmě, že si budeme povídat i o práci, jinak to ani nejde, a třeba nás něco zajímavého napadne. Především ale budeme odpočívat. Už aby to bylo, nějak se to vleče," dodává Bohouš Josef. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.